Українців переконали,що абсолютно не всі росіяни вболівають за Путіна, особливо, коли це стосується військової агресії на Донбасі.

Війна на Донбасі

Про це стало відомо із інформації Операції об'єднаних сил в Facebook.

У мережі опублікували історію бійця з Росії на прізвисько "Паштет", який на Донбасі захищає Україну від "русского мира".

"На своїй рідній мові" Паштет "не спілкується з принципових міркувань. Родом хлопець з Тули РФ, з тієї самої, звідки їдуть в Україну, щоб захищати" русскій мір ", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Росіянин каже, що українці часто страждають через свою "гіпертолерантність" до нацменшин.

"Путінський популізм на тему зневажливого ставлення українців до рідної мови, звичаїв і прав" російських "в Україні" ображені "і обдурені росіяни приймають за" чисту монету ", яку їм кидає через свої ЗМІ російський" цар ", - каже військовий.

Володимир Путін

Він розповідає, що через свою любов до України більше не спілкується з родичами, які засуджують його за те, що чоловік воює проти своїх братів-росіян.

"Які вони мені брати, якщо воюють проти мене на українській землі, ось якби ми вбивали росіян в Тульській області, тоді б ви могли і ображатися, і засуджувати, а також проклинати нас. Вони зі мною не хочуть спілкуватися, але мені так важливо , що навіть незручно ", - резюмує військовий.

Нагадаємо, через сильні снігопади в окупованій Горлівці провалився дах покинутого супермаркету "Амстор".

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в мікроблозі Twitter блогер Денис Казанський.

"Хроніки процвітання «республік». Дах покинутого супермаркету «Амстор» у Горлівці теж провалився від снігу. Раніше обвалилися дахи цехів на заводах ММЗ, АМК і на Дебальцевському заводі металургійного машинобудування. Сніг не чистять, все занепадає, розвалюється і гниє, - пише блогер.

Як повідомляв раніше Знай.ua, для того, щоб відновити окуповані території Донбасу, необхідно близько $50 млрд. Дана сума потрібна тільки для одного року ремонтних робіт.

Також Знай.ua писав про те, що кримчани остаточно розчарувалися у реаліях анексованого півостову, тотальний занепад, безробіття та зубожіння навряд чи сприяють "патріотичним почуттям" до "русского міра".