Українські рятувальники і дорожники попередили про те, що в Україну на найближчих вихідних прийде "великий сніг". Водіїв закликали бути обережними на дорозі.

"За даними Укргідрометцентру, 27 січня вночі у Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, вдень у Полтавській, Сумській та Харківській областях значний сніг (приріст снігового покриву 8−15 см), на дорогах ожеледиця. Рівень небезпеки — жовтий", - повідомляють в ДСНС.

Українських водіїв в "Укравтодорі" закликали до максимальної уважності та обережності за кермом і розповіли про штормове попередження.

Раніше повідомлялося, що в Києві у вихідні 26-27 січня очікується різке підвищення температури та відновлення снігопадів.

Популярні новини зараз

Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні

Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни

До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

Показати ще

26 січня вдень температура підвищиться до -1 градуса, піде невеликий сніг. В ніч на 27 січня на киян чекає до 8 градусів морозу, вдень – до -3, опади будуть йти протягом всієї доби. Приріст снігу очікується до 10 сантиметрів, через що погодні умови оголосили потенційно небезпечними.

Понеділок принесе в Київ не тільки сніг, а й дощ. Температура повітря в понеділок і вівторок буде коливатися від -1 до 1 градуса тепла.

В інших регіонах України погода буде така ж, як і в столиці. Серйозні морози у західних областях буде тільки вночі, а в Криму і на сході "плюсова" температура буде триматися протягом доби.

Нагадаємо, синоптики розповіли про погоду на 2019 рік: морози до -30 і пізня весна. Про потепління можна тільки мріяти.

Як повідомляв Знай. ua, погода в лютому покаже українцям білий хоррор: нелюдські морози і метри снігу. Також синоптик зазначив, що з 22 лютого очікується потепління.

Знай. ua писав, що на Україну мчить зухвалий циклон: морози до -20 й незрозуміла рідина. За її даними, ніч на суботу буде холодною.