У вівторок, 22 січня, волонтери повідомили про прибуття до Києва борту з пораненими на Донбасі українськими військовими.

ЗСУ

Про це повідомляє громадський діяч і волонтер Наталя Юсупова на своїй сторінці в Facebook.

У повідомленні йдеться, що більшість поранених наразі перебувають у тяжкому стані.

лікарня

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Волонтери просять допомоги у всіх небайдужих.

"В першу чергу потрібно здати кров, зараз потрібна 2- і 3, центр крові на території госпіталю, з понеділка по четвер з 9-12. З потреб потрібні чай, кава, йогурти, соки, ковбаса, сир, солодке. З одягу дуже потрібні спортивні костюми, футболки, куртки, шапки. З ліків, завжди потрібен "Дексалгін" і "Кетонов" в ампулах, пелюшки під рани. Народ, знайдіть пару хвилин допомогти нашим захисникам, вони в крижаних окопах, а ми спимо в теплих ліжках. Все необхідне ми дістаємо і купуємо для поранених, ми так само частина держави і треба один одному допомагати. Мене завжди можна знайти в травматології з обіду, в їдальні для воїнів", - написала Наталя.

Нагадаємо, у Донецькій області у житловому будинку були знайдені тіла двох військових ЗСУ. На одному з тіл знайдено вогнепальне поранення, а на другому сліди сильного побиття.

У будинку в селі Калинове Покровського району Донецької області знайдено два трупи військовослужбовців, військової частини, яка дислокується у вказаному селі. Одного з них, майора, знайшли з вогнепальним пораненням в голову. У другого вбитого множинні забої голови. На місці злочину знайдено пістолет "Макарова".

Про це розповіли в поліції.

Як повідомляв раніше Знай.ua, ЗСУ знищили транспорт терористів. Перемога далася українським воїнам в районі дачного селища Жабуньки близько тимчасово окупованій Ясинуватій.

Також Знай.ua писав про те, що у районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі за минулу добу загинули троє бійців так званих "ЛДНР".