У Дніпровському районі в Києві відкрили банк одягу для людей, які з різних причин поки не можуть придбати собі речі. Банк заробив у товариство Червоного Хреста України на вул. Миропільська, 19. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської районної держадміністрації.

Банком одягу може скористатися будь-яка людина, який через важкі життєві обставини не може дозволити собі купувати одяг. Наразі працівники районної організації Товариства Червоного хреста вже передали деякі речі людям, які проходять лікування в Київській міській лікарні №3.

Якщо ви теж хочете допомогти людям, приносьте свої речі в банк одягу в будь-який будній день з 09:00-13:00. Речі повинні бути чистими і в хорошому стані. Контактний телефон: (044)543-99-93.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

Раніше ми писали, що більше тисячі пацієнтів в Україні потребують пересадки нирки, ще 45 – печінки. Через це попит на донорські органи зростає мало не щодня.

У цілому людське тіло коштує 45 мільйонів євро, як би страшно це не звучало. Деякі продають нирку, щоб врятувати родичів – можуть заплатити 33 тисячі доларів, але це порівняно невисока ціна, максимум - 350 тисяч доларів.

Отримати прибуток можна різними методами: наприклад, здати кров. Гроші невеликі (всього 73 гривні, плюс обід і додатковий вихідний день), але користь суспільству велика. За плазму платять 96 гривень, однак процедура її забору довша і складніша.

Здавати кров радять не частіше, ніж раз в три місяці, а плазму – раз у 14 днів. Жінки 20-32 років, які мають дітей і в яких немає хронічних захворювань, вірусів ВІЛ, СНІД, різних видів гепатиту, можуть стати донорами яйцеклітини і отримати після процедури близько 20 тис гривень. Чоловікам же за здачу сперми платять близько 250 грн. Можна пожертвувати навіть волоссям – за якісний "товар" нарахують до тисячі гривень.

Нагадаємо, чому виникає хронічна втома і чим вона небезпечна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", цей симптом багато ігнорують, але він запросто може вас вбити.

Як повідомляв портал "Знай.uа"стало відомо, скільки українки заробляють на сурогатне материнство.