У суботу, 10 листопада, Києв вночі та вранці охопить густий туман, видимість 200-500 м.

Цю інформацію повідомляє прес-центр КМДА, посилаючись на Український гідрометцентр.

За словами синоптиків, у суботу жителів столиці очікує мінлива хмарність, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Вночі стовпчик термометра покаже 0 градусів, а вдень – 7…9 градусів тепла.

Фахівці нагадали водіям правила керування автомобілем під час туману:

  • знизити швидкість руху;
  • при наявності протитуманних фар включити їх спільно з ближнім світлом;
  • тримати безпечну дистанцію з іншими автомобілями;
  • при зупинці включити аварійну світлову сигналізацію;
  • уникати різких маневрів на дорозі.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Нагадаємо, синоптики розповіли українцям прогноз погоди на вихідні, 10 і 11 листопада. У суботу,10 листопада збережеться суха погода, вночі та вранці спостерігатиметься туман, температура поки не зміниться, лише на сході та північному сході країни вдень температура трохи знизиться.

В суботу обіцяють без опадів, вночі та вранці на більшій частині території України туман. Вітер переважно південно-східний, 3-8 м/сек. Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу, в західних областях і на крайньому півдні 0-4° тепла; вдень 5-10° тепла, на Закарпатті, в Одеській області та Криму до 14°, у східних, Сумській та Чернігівській областях 1-6° тепла.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", з 12 листопада в Україні продовжить холоднішати. Лютуватиме холодний вітер, а вже 14 листопада ми з великою ймовірністю будемо спостерігати мокрий сніг. Про це пише синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що істотне погіршення погоди очікується вже з 11 листопада. Такі прогнози дає Укргідрометцентр. Вже з 14 листопада на території України буде дощ і мокрий сніг. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.