Кримський міст, який із пафосом урочисто відкрив Путін навесні цього року, продовжує валитися, як картковий будиночок.

Кримський міст

Днями у мережі місцеві жителі оприлюднили свіже фото Кримського мосту. Зі світлини видно, що окупанти переправляються по ньому так само "часто", як відпочивають на пляжаж анексованого півострова.

"Навіть танків сьогодні не видно", – йдеться у іронічному дописі до світлини.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Варто зазначити, що більше місяця тому, 1 жовтня, окупанти запустили рух вантажного транспорту по незаконно побудованому Кримському мосту. Подія викликала шквал насмішок у мережі. Так, люди жартівливо запитували, чи витримає російський міст танки.

Нагадаємо, будівельники витягли з води фрагмент залізничної частини Кримського мосту, який обвалився та впав у воду ще на початку місяця.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, окупаційна "влада" повідомила, що частина мосту, яка впала у воду була розрізана та піднята на поверхню невеликими частинами.

"Металевий елемент прольоту минулого тижня був розрізаний на п'ять частин, піднятий плавкраном і вивезений на складський майданчик", – повідомили окупанти.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у соціальних мережах кримчани б'ють на сполох через забруднення Чорного моря. Жителі анексованого півострова діляться фото і розповідають, що відбувається на їхній території.

Крим

Як стало відомо, в кримському селі Кутове виноробний завод зливає шкідливі відходи прямо в акваторію Чорного моря.Ніякого очищення і заходів безпеки, а тільки навмисне забруднення води. Керівництво заводу ніяк не коментує те, що відбувається, а користувачі соцмереж продовжують публікувати лякає фото, на яких видно, що відбувається у сільській місцевості.

Також Знай.ua писав про те, що путінські спецслужби продовжують псувати життя кримчан. З'явилася інформація, що в анексованому Криму російські силовики нахабно увірвалися на засідання "Кримської солідарності".