У середу, 31 жовтня з'явилася інформація про те, що у пенсійному фонді України незабаром очікується зміна керівника.

Так, за даними видання "Ділова столиця", яке посилається на свої джерела в уряді, відомо, що Олексій Зарудний написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Кабінет міністрів України прийняв рішення призначити на посаду голови Пенсійного фонду Євгена Капинуса, який раніше, з лютого минулого року по жовтень нинішнього, працював на посаді державного секретаря Міністерства фінансів.

Сам Євген Капінус в коментарі агентству "Українські Новини" підтвердив своє призначення.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

Також повідомляється, що звільнення Зарудного і призначення Капинуса відбулося 31 жовтня.

Проте варто відзначити, що на сайті Кабінету міністрів України за станом на ранок 1 листопада нічого не говориться про зміну керівника Пенсійного фонду. На сайті фонду його головою, як і раніше вказується Олексій Зарудний.

Зазначимо, що раніше київська обласна державна адміністрація отримала нового голову, важливу посаду обійняв Олександр Терещук.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби президента України.

Так, 30 жовтня український президент підписав указ про звільнення Олександра Горгани з посади голови Київської ОДА, а також указ про призначення на цю посаду Терещука.

Петро Порошенко представив нового голову Київської ОДА, зазначивши, що його основне завдання буде полягати в захисті людей.

Олександр Терещук є екс-начальником міліції Києва, також він був заступником голови Одеської ОДА.

Нагадаємо, нещодавно "Укрпошта" оголосила, що припинить доставку пенсій, а тепер ще й вирішила закрити до 7 тисяч відділень в селах. А все тому, що Кабмін відмовився прийняти вигідний тариф для перекладу соцвиплат. На сьогодні ця послуга для компанії є збитковою.

Як повідомляв портал Знай.uа, в останній місяць року традиційно збільшується прожитковий мінімум для всіх категорій громадян. А разом з ним – і всі соціальні виплати, прив'язані до цього соцстандарту.

Також Знай.uа писав, "Укрпочта" починає пожинати "плоди" реформи - експерти в один голос заявляють про божевільні збитки державного підприємства.