Відома марка спортивного взуття Nike подала в суд на українську фірму за незаконне використання їхньої торгової марки. Раніше Одеська митниця виявила ввезення 4,4 тис. пар кросівок з позначеннями, схожими на знаки Adidas, Nike і Puma. Про це повідомляє УНН.

"Nike Innovate C. V. звернувся до Господарського суду Одеської області з позовною заявою до однієї з українських компаній, в якій просить суд заборонити останній здійснювати використання позначення NIKE, незалежно від колірного виконання, яке схоже настільки, що його можна сплутати зі знаком для товарів і послуг Nike, а також вилучити з цивільного обороту і знищити товар: взуття на підошві з полімерного матеріалу з верхом з композиційної шкіри: туфлі спортивні чоловічі, розмір 41-46 ... 1520 пар", – відзначили в суді.

Повідомляється, що підготовче засідання призначено на 19 листопада.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Інтернет-портал купівлі-продажу товарів Ebay подав в суд Каліфорнії (США) позов до компанії Amazon за незаконне переманювання топових продавців на свою платформу. Не секрет, що компанії є прямими конкурентами, оскільки створили дві найбільші торговельні майданчики з різними товарами по всьому світу.

Як наголошується, співробітники Amazon нібито протягом декількох років використовували систему електронного листування компанії Ebay для того, щоб прихованими повідомленнями переманювати найбільш успішних торговців на свою платформу, обіцяючи більш вигідні умови.

Ebay вважає це "широкомасштабною змовою" і заявила, що агенти Amazon з 2015 року нібито відкрили десятки профілів як користувачі платформи Ebay, щоб потім пропонувати "сотням" продавців продавати свої товари на Amazon. Таким чином Ebay вважає, що Amazon порушує права, граючи нечесним способом.

Нагадаємо, Apple знову загрузла в судових розбірках.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ілона Маска підозрюють у шахрайстві.

Також портал Знай.ua писав, що керівники вищої ланки компанії Tesla масово звільняються.