У середу, 17 жовтня, ведучі спецефіра програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1" поговорили з очевидцем нападу на Керченський коледж, студенткою другого курсу Аліною Керовою. Як виявилося через деякий час, студентка коледжу мертва, а її ім'я присутнє у списках загиблих після масового розстрілу в Керчі.

Про це йдеться у програмі "Fake News" на телеканалі "Дощ"

В ефірі дівчина говорила про страшну паніку та черговість вибухів.

Коли журналісти "Дощу" поспілкувалися з подругою Керової Вікторією Жуковою, виявилося, що на записі програми голос не її одногрупниці. Інших дівчат з таким же прізвищем в коледжі, а тим більше на другому курсі, не було.

Популярні новини зараз

Електроенергія по 2,64 грн – це майже задарма: українців приголомшили майбутнім тарифом

Вони точно залишаться без броні: хтось із українців гарантовано потрапляє під мобілізацію з 18 травня

3600 грн зайвими не будуть: пенсіонерам пропонують матеріальну підтримку

ТЦК почали перевіряти салони авто

Показати ще

У коментарях до програми багато людей почали висловлювати своє обурення, на що ні автори передачі, ні керівництво каналу не відповіли, а момент запису з ефіру не вирізали.

Журналісти "Fake News" спробували зв'язатися з ведучою програми Ольгою Скабеєвою, що теж виявилося марним. Жінка порадила колегам написати запит у прес-службу і бути більш "спокійними" та "не переживати".

Нагадаємо, у середу, 17 жовтня, в окупованому Росією Криму сталася страшна трагедія - у Керченському політехнічному коледжі 18-річний учень Владислав Росляков з рушниці розстріляв студентів і викладачів. Після цього він привів в дію вибуховий пристрій, який приніс з собою і залишив в їдальні коледжу.

В результаті теракту загинули 19 осіб, ще близько півсотні отримали поранення різної тяжкості, більша частина вбитих і поранених - підлітки.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Владислав Росляков, який влаштував теракт в Політехнічному коледжі в окупованій Керчі, володів зброєю законно. З'явилося відео з відеокамер в збройовому магазині, на якому видно, як Росляков розраховується за боєприпаси.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що журналіст Аркадій Бабченко сказав своє слово щодо страшної трагедії. На його думку все це наслідки втручання російських окупантів і кримчанам пора готуватися до постійних терористичних актів.