В тимчасово окупованому Криму виник черговий скандал після кривавого розстрілу Владиславом Росляковим людей у коледжі Керчі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, скандал виник після того, як місцеві пропагандистські ЗМІ масово розтиражували відео ролик, як Росляков розстрілював людей у коледжі проте вже незадовго він повністю зник з мережі.

Більше того наразі вже відомо, про звільнення директора телеканалу "Таврида" Миколи Долгачева, після того, як у ефірі телеканалу показали ймовірного спільника Рослякова.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

"Після ранкової недільної програми "Вести-Крим". Події тижня "Долгачев через Facebook пояснив показаний матеріал проханням "бути акуратніше з інформацією", - звернули увагу в соцмережі.

Разом з тим варто відзначити, що тему вбивства в окупованій Керчі скоро перестануть обговорювати на російському телебаченні. Про це заявив спецкор УНІАН у Росії Роман Цимбалюк в ефірі "Прямого".

"Після того, як стало відомо, що стався вибух, і було незрозуміло, що це, але стали надходити повідомлення про те, що це теракт, відразу почала зростати напруга. Та спочатку про це закинули на шоу "60 хвилин", що це обов'язково повинна була зробити Україна. І далі ця істерія наростала-наростала. І здавалося б, ще залишилося кинути тільки сірник, і для цього досить було, щоб хтось з офіційних органів влади сказав, що це теракт, і відразу зрозуміло, що весь цей бруд спустили б на Україну", - повідомив він.

Журналіст розповів, коли Слідчий комітет перекваліфікував статтю з "теракту" на "вбивство двох і більше осіб", навіть кремлівські експерти і пропагандисти були трохи розчаровані.

"Адже, здавалося б, всі умови створені, чудовий інформаційний привід, а тут ... Це фактично дуже трагічна ситуація, але її дуже важко приєднати до геополітичних розкладів. І, як написала одна з кремлівських "балакучих голів", мстити нікому не потрібно. І відчувалося якесь співчуття з цього приводу", - розповів він.

Цимбалюк зазначив, що тема трагедії в окупованій Керчі буде швидко знята з російського телебачення.

Нагадаємо, знімки та історії невинних, які загинули у Керчі.

Як повідомляв "Знай.ua", Аксьонов зібрався шукати спільників студента-терориста.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі показали кадри за секунди до керченської трагедії

Кількість загиблих під час теракту у Керчі зросла до 20 осіб