Поліція та експерти-криміналісти продовжують розслідувати деталі кривавого теракту у Керчі, унаслідок якого загинуло понад два десятки людей.

теракт у Керчі

Про це пише Рoliteka.

За даними слідства, версія про суїцид Владислава Рослякова, який влаштував смертельну бійню в політехнічному коледжі в Керчі, отримує все більше спростувань.

Експерти вже відкрито починають говорити про те, що керченського стрілка насправді вбили.

Популярні новини зараз

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Показати ще

І додають, що історія про самогубство Рослякова може виявитися черговою приманкою Кремля для відволікання уваги суспільства.

Експерти констатують, що версію суїциду ставлять під сумнів характер поранень, виявлених на трупі Рослякова. Як стверджується, він не міг зробити такі постріли самостійно.

Влад Росляков

Хлопця, швидше за все, добивали професіонали.

"Постріл був зроблений сторонньою людиною з положення стоячи по діагоналі зверху вниз в рот лежачому або пораненому, або трупу", – зазначають джерела.

Самому Рослякову було б складно зробити такий постріл.

З Мережі тим часом активно вилучають справжнє фото з тілом стрілка, де за правою пахвою убитого видно слід ножового поранення. Це зайвий раз підтверджує версію про професійних убивць, які розправилися з Росляковим.

Пропагандистські ЗМІ вже поширюють нові кадри, де замість одного поранення "намальовані два", щоб остаточно заплутати і дискредитувати таким чином подібні розслідування.

Нагадаємо, у мережі з'явилося відео з керченського коледжу під час кривавої бійні, що сталася 17 жовтня. Кадри публікують Вести-Крим.

теракт в Керчі

На кадрах видно, як керченський стрілок - Владислав Росляков заходить в коледж з величезною сумкою, а також момент вибухів, після яких люди намагаються вибігти з будівлі в паніці.

Теракт у Керчі


Як писав раніше Знай.ua, Владислав Росляков, який влаштував справжню бійню в Керченській політехнічному коледжі почав готуватись до злочину ще задового до його втілення.

теракт в Керчі

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, слідчі вже з'ясували, що студент четвертого курсу коледжу Владислав Росляков почав приготування до небезпечних дій ще півтора роки тому.


Також Знай.ua писав про те, що у мережу потрапили записи з камер спостереження керченського політехнічного коледжу.