В Одесі на морському узбережжі згоріли 16 пляжних будиночків для відпочинку (куренів) і будівля адміністратора (шкіперська) - вигоріло 600 квадратних метрів. Про це пише "Радіо Свобода".

За словами заступника начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації ДержНС в Одеській області Олександра Крицького, локалізація пожежі 17 жовтня тривала близько 2 годин.

"Пожежно-рятувальні підрозділи працювали в складних умовах. Складність гасіння пожежі була обумовлена сильним поривчастим вітром і відсутністю протипожежних розривів між будівлями. Також складність була обумовлена відсутністю під'їздів до місця пожежі.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Пожежні автоцистерни вдалося встановити тільки на відстані від 200 до 300 метрів безпосередньо від місця пожежі. Крім цього, здійснювався підвіз і перекачування води з відстані майже 500-700 метрів", - розповів Крицький.

Раніше ми повідомляли, що 6 жовтня, у Кропивницького Кіровоградської області в результаті пожежі в будинку загинули три людини. Про це повідомили в прес-службі ДержНС.

Пожежа у приватному одноповерховому житловому по вул. Родникова, 50 стався ще ввечері, 5 жовтня, о 21:47.

У 22:58 підрозділами ДержНС пожежа на площі 35 кв. м була ліквідована. До гасіння залучалися 11 чоловік особового складу та три одиниці рятувальної техніки.

Також ми повідомляли, що за останні три роки в Україні внаслідок пожеж на арсеналах були знищені боєприпаси на 2 мільйони доларів. Про це повідомляють у Верховній Раді.

Голова погоджувального комітету Верховної Ради депутат від "Народного Фронту" Сергій Пашинський заявив, що з 29 жовтня 2015 року, коли сталася пожежа на складах у Сватовому і до 9 жовтня 2018 року, коли стався масштабний інцидент в Ічні, в Україні були знищені боєприпаси більш, ніж на 2 мільярди доларів.

Нагадаємо, у Керчі на місці кривавої бійні в технікумі тривають огляд місця події.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Путіна назвали головним винуватцем теракту в Керчі.

Також Знай.uа" писав, що загиблий в результаті суїциду після масового вбивства в коледжі Керчі 18-річний Владислав Росляков був справжнім фанатом "російського світу".