Кримський міст, який Путін називає своєю гордістю, приносить йому одні розчарування, адже з моменту відкриття він все більше славиться своєю непридатністю.

Автомобільний потік на Керченському мосту, що з'єднує анексований Крим з материковою частиною Росії, впав майже вдвічі. Це визнали самі окупанти, навівши відповідну статистику.

Так, російські ЗМІ повідомляють, що у вересні, порівняно із серпнем цього року, рух автомобілів зменшився наполовину. Про це говорять цифри, які наводять видання.

Зазначається, що за перший місяць осені мостом нібито проїхало майже 500 тисяч транспортних засобів, тоді як у серпні – 845 тисяч автомобілів.

Якщо вірити статистиці, яку наводять окупанти, то у вересні 2018 року по Кримському мосту проїхало 484 274 транспортних засоби в обидва боки. Загалом із моменту відкриття руху новою трасою через Керченську протоку нібито скористалися понад 2,772 мільйонів автомобілістів. Також російські окупанти зазначили, що за добу по Кримському мосту нібито проїжджає 16 тисяч автомобілів.

Різке скорочення руху через Керченську протоку окупанти пояснили завершенням курортного сезону в анексованому Криму.

Такі заяви виглядають досить кумедно, адже в розпал літа і сезону відпусток люди не поспішали вирушати в подорож на півострів з допомогою моста.

Нагадаємо, в мережі постійно з'являлись фотодокази того, що Кримський міст пустує в розпал туристичного сезону.

При цьому, за офіційною статистикою російських пропагандистів, "через Кримський міст кожні 3,3 секунди проїжджає одна машина", проте очевидці цього не підтверджують. Користувачі часто публікують в мережі фотографії з мосту, на яких видно, що автомобільний трафік, всупереч очікуванням окупаційної влади, дуже і дуже слабкий.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Нагадаємо, в анексованому Криму на Керченському мосту відкрили рух вантажного транспорту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кримський міст наздогнала нова біда – окупанти не можуть його убезпечити.

Також "Знай.ua" писав, жодна структура у Росії так і не гарантувала безпеку експлуатації Кримського мосту.