ЗСУ

Українські герої випробували потужну суперзброю

Глава РНБО Олександр Турчинов розповів про успішні випробування відразу декількох типів нових озброєнь. В Україні успішно пройшли випробування нової військової техніки. Про це повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов.

Обмін валют

Курс валют на вихідних здивує українців

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Національний банк України (НБУ) на 24 вересня 2018 року у порівнянні з попереднім банківським днем посилив курс гривні до євро на 3 копійки - до 33 гривні за євро. Про це свідчать дані на сайті регулятора. Офіційний курс євро на 24 вересня встановлено на такому рівні: 3 299,9141 гривні за 100 євро (-2,685 грн). При цьому курс євро на 21 вересня складає 3 302,5991 гривні за 100 євро.

У п'ятницю, 21 вересня, торги по долару США на міжбанківському валютному ринку відкрилися котируваннями 28,05/28,07, до закриття котирування склали 28,07/28,095.

Популярну українську трасу паралізувала фруктова ДТП

У п'ятницю, 21 вересня, на трасі Київ-Харків перекинулась фура з фруктами. Це стало причиною серйозної пробки. Про це розповіла спільнота "Київ Оперативний" у Facebook. Фура, яка перекинулася, перевозила яблука. В результаті аварії фрукти розсипалися по трасі і паралізували рух.

Помер Віталій Масол

Помер прем'єр України

У п'ятницю, 21 вересня, на 90-му році життя помер колишній прем'єр-міністр України, політик та громадський діяч Віталій Масол. Про це повідомив заступник голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур. Віталій Масол працював главою українського уряду в останні роки існування УРСР в 1987-1990-х. Його змістила з крісла революція на граніті.

До України йде справжня зима

В Україні з 22 вересня варто чекати на похолодання, грози і дощі, а місцями і мокрий сніг. Така інформація надійшла від прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як з'ясувалося, вдень 22 вересня на заході країни, а 23-24 вересня і по всій території України планується різка зміна погодних умов. Як повідомляють синоптики, в Україні очікуються дощі, місцями грози, а також сильний вітер до 22 м/с.