З окупованого Донецька в Росію почали тікати соратники ліквідованого ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченка.

Так, згідно з розвідданими з Донецька до Москви втекли радник Захарченка Олександр Казаков, а також так званий міністр доходів і зборів Олександр Тимофєєв ("Ташкент"), який постраждав під час вибуху в донецькому кафе "Сепар". Про це повідомляє "ТСН", посилаючись на джерела в українській розвідці.

Поплічники Захарченка пустились навтікача, боячись за свою шкуру.

Варто зазначити, що "Ташкент" мав намір очолити кремлівську "республіку" після відходу ватажка Захарченко, який планувався вже цього місяці. Однак ліквідація останнього зламала ці його плани. На місце Захарченка посадили Трапезнікова, у якого, до речі, з Ташкентом був досить тривалий конфлікт.

Олександр Тимофєєв (Ташкент)

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Ташкент" (Тимофєєв) повстав проти нового ватажка "республіки". Так, згідно з повідомленням сепаратиських ЗМІ, Тимофєєв, який взяв під контроль практично весь прибутковий бізнес в окупованій частині Донбасу "встав в позу". Він нібито наказав іншим "міністрам республіки" не виконувати накази та рішення нового ватажка "ДНР". Вся ця ситуація у верхівці ОРДО до межі напружила обстановку в "ДНР".

Зазначимо, що напередодні "прокуратура" так званої "ДНР" визнала незаконним призначення " в.о. глави самопроголошеної республіки Дмитра Трапезникова після ліквідації Олександра Захарченко.

Сьогодні ж "Народна рада ДНР" призначив тимчасовим виконувачем обов'язків ватажка донецьких бойовиків Дениса Пушилін. Він зараз очолює "Народну раду ДНР".

Напевне, зрозумівши, що йому нічого не світить в "республіці", крім як відправитись услід на Захарченком, "Ташкент" накивав п'ятами до Москви.

Нагадаємо, за вбивством ватажка так званої "ДНР" Олександра Захарченка стоять працівники російської ФСБ - бойовика прибрали в процесі переділу сфер впливу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тука розсекретив брудні плани Путіна щодо Донбасу.

Також "Знай.ua" писав, що терористи "ДНР" отримали нового ватажка.