Стало відомо прогноз погоди на початок першого тижня навчального року. Так, на 3-6 вересня синоптики прогнозують короткочасні грозові зливи і грози в Закарпатській області.

При цьому на решті території України з понеділка по четвер варто очікувати на суху, малохмарну і спекотну погоду. Про це повідомляється на сайті українського Гідрометцентру.

Варто відзначити, що в понеділок, 3 вересня, очікується по-літньому спекотна погода. Стовпчики термометрів у південних областях країни можуть піднятися до +34 градусів. У той же час у північних, центральних і східних регіонах синоптики обіцяють у середньому на 2-3 градуси більш низьку температуру повітря.

Погода на 3 вересня

На Заході України – +24… +28 градусів у денний час доби. Вітер переважно східний, 5-10 м/с. Температура вночі +12… +17, на узбережжі морів до 21 градусів.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

У Києві - без опадів. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі +15… +17 градусів, вдень близько +30 градусів.

У вівторок, 4 вересня, на території всіх областей, за винятком південних, прогнозується потепління на 1-2 градуси, а також суха, сонячна і спекотна погода. Проте в Ужгороді можливі короткочасні дощі та грози.

Погода на 4 вересня

В північних і західних регіонах країни вночі стовпчики термометрів опустяться до +14… +16 градусів. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 12-17 градусів, на узбережжі морів до 20 градусів, вдень 25-30 градусів.

У середу, 5 вересня, температура у всіх регіонах України буде практично однакова — на півдні стане трохи прохолодніше. Рівень тепла на території нашої країни буде перебувати в межах +26… +29 градусів удень +12… +18 вночі.

Погода на 5 вересня

У четвер, 6 вересня, спостерігатиметься аналогічна погодна ситуація.

Погода на 6 вересня

Нагадаємо, що початок осені буде по всій Україні сухим і спекотним. На півдні і сході країни літо не поспішає здавати позиції, і температура повітря прогріється до +32-34 градусів тепла.

Як повідомляв портал Знай.uа, весь вересень в Україні буде переважати аномально тепла погода. Про це розповіла завідуюча відділом синоптичної метеорології Українського гідрометеорологічного інституту Віра Балабух.

Також портал Знай.uа писав, що в Криму не залишилося прісної води.