Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість нарешті відправилася на відпочинок в сонячний Маямі, адже довгий час не могла дозволити собі відпустку через гастрольний тур Diva. Так, артиска взяла участь в фотосесії, оголивши живіт в короткому топі і шортиках. Також Кароліна вирішила подякувати шанувальникам за те, що на неї вже підписані цілих 5 млн. чоловік.

"5🍋🍋🍋 🍋🍋🍋 🙏🏽 Дякуємо кожному за вашу любов і підтримку! Щастя знати, що наша ❤️ взаємна!", - поділилася радістю Лорак. Фолловери ж розділилися на два табори: "Який животик 😘)🙌", "Класна засмага", "Обов'язково в трусах виголошувати промову?", "Так нічого, але ця поза завжди нога на ногу вже якось смішно виглядає (як-ніби соромиться або в туалет хоче). Одним словом, суцільні комплекси", "чогось мене роздратувало це:-"Дорогі друзіііііі!",такий голос нудотний,неприродний.", "Фігура 🔥".

Популярні новини зараз

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

Ціна на електроенергію зросте на 25%: хто відчує різницю

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.