Netflix на заході Geeked Week показав новий тизер другого сезону популярного серіалу "Гра в кальмара". У новому сезоні головний герой Сон Гі Хун знову повертається до смертельної гри, але тепер його мета — помста.

Цей захоплюючий тизер вже доступний у соціальних мережах стрімінгового сервісу. Події другого сезону розгортаються через кілька днів після завершення першого. Сон Гі Хун відмовляється сідати в літак, що мав би відвезти його до США, і вирішує залишитися, щоб протистояти організаторам кривавого шоу. У відео він знову одягає свою зелену форму з номером 456 і приєднується до нової групи учасників.

Гра в кальмара / фото: кадр із серіалу

Крім головного героя, у новому сезоні повернуться й інші ключові персонажі: фронтмен гри (його грає Лі Бьон Хон), вербувальник нових гравців (Кон Ю) та молодий офіцер поліції (Ві Ха Чжун), який продовжує пошуки свого брата.

"Гра в кальмара: Виклик", скріншот: Netflix

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: життя кардинально зміниться

Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Показати ще

Другий сезон серіалу "Гра в кальмара" з’явиться на Netflix 26 грудня. Варто зазначити, що перший тизер нового сезону вийшов ще у серпні і вже з того часу підігрів інтерес фанатів по всьому світу.

Раніше ми повідомляли, стала відома дата виходу 2 сезона культового серіалу "Гри у Кальмара".

Netflix розкриває новий серіал "Оленя", дехто прогнозує, що він перевершить такі відомі серіали, як "Гра у Кальмара" та "Венздей"- більш детально на Знай.ua.

Нагадаємо, Гра у Кальмара виходить на новий рівень, з'явилася нова гра на основі цього культового серіала.