Популярна українська співачка, зірка соціальних мереж Надя Дорофєєва розпочала масштабне турне містами України. Водночас зізналася, що їй довелося фізично готуватись до виступів. На жаль, артистка зізналася, що у неї виявили медики проблеми зі здоров'ям.

Про це стало відомо завдяки коментарям Наді Дорофєєвої для одного відомого українського глянцю.

Надя Дорофєєва, фото із соцмереж

З'ясувалося, що співачка має проблеми з колінами. Для того, щоб підвищити свою витривалість перед майбутніми виступами, Надя звернулася за допомогою до фахівця з реабілітації.

"Фізично готуюся до турів, і такий серйозний підхід у мене вперше. Я почала за півтора місяця до туру ходити на реабілітацію - спеціальні тренування для колін, з якими в мене проблеми. Оскільки в цьому турі я вперше за три роки на підборах, зараз намагаюся зробити все можливе, щоб мої ноги були більш витривалими. Як каже мій реабілітолог, тепер мені треба бути більше спортсменкою", - поділилася артистка.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають надбавку з жовтня

Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім

В Україні анонсували найбільший перерахунок пенсій: у кого виплати зростуть одразу на 60%

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Про осінній тур Наді відомо, що він стартував 4 вересня у Чернівцях та охопить 21 місто по всій Україні, включаючи Суми, Ужгород, Львів та Одесу. Шанувальники почують добірку улюблених хітів, серед яких "Щоб не було", "вотсап", "Люблю, але не зовсім" та інші.

Надя Дорофєєва, фото: ELLE

Особливістю цього туру є благодійна ініціатива Meet&Greet. Фани, які придбають спеціальний квиток, отримають ексклюзивну нагоду: відвідати закритий саундчек перед концертом, особисто познайомитися з Надією та її командою, сфотографуватися та отримати автограф від співачки.

Що важливо, 100% коштів від продажу цих квитків буде спрямовано на підтримку ЗСУ.

Нагадаємо, Віра Брежнєва у новому кліпі шокувала фанатів: несподіваний образ та провокаційні сцени.

Раніше повідомлялося, Володимир Дантес розповів про весілля з Дашею Кацуріною: "Це треба проговорити із психологом".

Також, Наталія Могилевська зізналася, як отримала головну роль у своєму житті: "Кохання з першого погляду".