Вже законна дружина популярного свого часу українського шоумена та телеведучого Вови Остапчука Катя Полтавська, яка перебуває в "цікавому" становищі, вирішила трохи поспілкуватися з передплатниками у соціальних мережах. Дівчина навіть прокоментувала питання про розлучення та сварки з коханим.

Про це стало відомо завдяки відповідям Каті у Stories у мережі Instagram.

Stories Каті Полтавської, скріншот: Instagram

Катерина зізналася, що вона не має страху щодо розлучення з Остапчуком. Вона зазначила, що життя тривожне, тож гарантій ніхто не дає, а є жінки, які бояться, що чоловіки їх покинуть.

Stories Полтавської, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному

В школах з’являться нові класи: навчатимуться не всі

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Показати ще

"Жінки також є ініціаторами розлучень, жінка також може "кинути" чоловіка. І не завжди розлучення трапляються з поганих причин. Люди можуть просто зрозуміти, що переросли один одного або мають різні погляди на майбутнє", - написала Катерина Полтавська.

Stories Полтавської, скріншот: Instagram

Третя дружина Остапчука вважає, що нині не слід вважати розлучення трагедією. Дівчина поділилася, що раніше хотіла одружитися лише один раз і на все життя, проте зараз прагне просто бути щасливою.

"І якщо нам із чоловіком вдасться робити щасливими одне одного все життя, буде супер, але якщо ні, то це не буде кінцем для мене. Життя занадто коротке, щоб поставити крапку на ньому через розлучення", - розповіла дівчина.

Катерина каже, що їй лише 24 роки, тож навіть якщо вони з Володимиром розлучаться за його ініціативою, вона ще буде у розквіті сил. Тому дівчина не турбуватиметься через втрачене життя.

Полтавська також поділилася, що вона з Остапчуком не має серйозних приводів для сварок. Зазвичай конфлікти виникають через дрібниці.

Нагадаємо, "Я вже мілфа...": колишня дружина Остапчука розповіла про незабутнє побачення з юним красенем.

Раніше повідомлялося, ексдружина Остапчука несподівано розповіла про колишніх коханих: "Такі класні".

Також, юна дружина Володимира Остапчука відповіла на чутки про вагітність: "Начебто...".