Ксенія Мішина — відома українська актриса, яка здобула свою популярність за роль у серіалі "Фортечна" та за участь у романтичному шоу "Холостячка".

Дівчина зараз часом потрапляє у скандали. В основному через публікації в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1 мільйон людей. Якось вона привернула увагу новим чином, хоча ще недавно "про подібне" їй уже висловлювали.

Ксенія Мішина, фото: Знай.ua

Справа в тому, що на 1 вересня Мішина прийшла до сина у відвертому вбранні до школи. Це українцям не сподобалось. А зараз Ксенія взагалі стала "гарячою вчителькою", показавши, як вона виглядає в одному з епізодів шоу "Я люблю Україну".

Цей образ дуже сміливий, стильний і, можливо, не кожен день. Він нагадує шкільну форму. Ми тут бачимо жовтий топ із чорними лініями. Він на ґудзиках і трохи нагадує шкільні піджаки, які діти мали носити у початкових класах.

Популярні новини зараз

Можливі серйозні зміни у тарифах на електроенергію: відома дата

В школах з’являться нові класи: навчатимуться не всі

"Росія здується": індійський астролог назвав місяць, коли в окупантів не залишиться сил на війну

Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім

Показати ще

Ксенія Мішина, фото: Instagram

А ось знизу спідниця — коротка, дівчаткам такі заборонили носити в школі. Вона акцентує увагу на засмаглих, довгих та струнких ногах.

"Очі не могла відвести. Якщо я вирячилася, то це від захоплення", "А чому рот відкритий? Ніс закладений? Ви акуратніше з цим, здоров'я потрібно берегти", "Як на мій погляд, трохи худенька - недогляд. Тому потрібно відгодовувати жінку з ложечки" , - пишуть користувачі у коментарях.

Ксенія Мишина, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що "Ви чогось не бачите...": Ксенія Мішина відповіла, чому поряд з нею немає чоловіка.

Раніше ми повідомляли, що Ксенію Мішину з "Фортечної" знайшли голою в Карпатах: "Від неї не очікував такого".