Англійський фізик-теоретик, космолог і письменник Стівен Хокінг перед своєю смертю дав людям установку якомога швидше покинути Землю і освоїти іншу планету.

За словами Хокінга кліматичні зміни призведуть нашу планету до катастрофічної екологічної ситуації. Точка неповернення буде пройдена вже в найближчому майбутньому. Середня температура на Землі буде стрімко підвищуватися і досягне 300 градусів. Після цього все живе на Землі загине від кислотних дощів.

Вчені після смерті Хокінга прийшли до висновку, що рано чи пізно нашу планету знищить Сонце. Через 3,5 млрд років зірка стане настільки величезною, що вся вода на Землі просто випарується. Вижити в таких умовах не зможуть навіть бактерії.

Дослідники б'ють на сполох: вони вважають, що нам потрібно якомога швидше колонізувати придатну для життя планету, тому що передбачення Хокінга вже починають збуватися.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Раніше повідомлялося, що близько Сонця помітили гігантський НЛО, розміри якого перевищують діаметр Землі.

Про це повідомляє Esoreiter.

Поява дивних об'єктів біля Сонця викликає скептицизм навіть у тих, хто вірить в интопланетян. Це пояснюється досить просто: такі об'єкти часто бувають просто гігантських розмірів і сильно перевершують розміри Землі.

Що ж вченим вдалося знайти тепер? З одного боку, космічне тіло явно штучного походження, з іншого – його розміри просто вражають. Але згадаємо на цей рахунок припущення нині вже покійного фізика-теоретика Стівена Хокінга, який вважав, що, цілком можливо, інопланетяни ось так заправляються енергією.

Нагадаємо, група вчених розробила новий спосіб прискорення електронів за допомогою хвиль, що виникають в плазмі при бомбардуванні протонами.

Як повідомляв Знай.ua, в астрології відбулося дуже гучне "відкриття", або іншими словами - спростування. Фізики заявили, що існуючі поняття про чорні діри помилкові.

Також Знай.ua писав, сигнал з посланням миру і надії, який належав Стівену Хокінгу був відправлений у космос.