Якість пива змінюється під впливом спеки, світла і кисню. Саме через цю причину його слід тримати в холодильнику або темному прохолодному місці.

Три поради для збереження смакових якостей:

1. Не зберігайте пиво в жаркому приміщенні.

Як правило, пиво кладуть у холодильник незадовго до його вживання. Але якщо ви не збираєтесь його пити в найближчі дні, не обов'язково весь час тримати її в холоді. Протягом однієї або двох тижнів можна спокійно зберігати пиво при кімнатній температурі.

2. Тримайте пиво подалі від сонячного світла.

Популярні новини зараз

Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Показати ще

Смакові якості пива також можуть погіршитися, якщо воно піддається навіть нетривалому впливу сонячного світла. Саме тому пиво розливають в темні пляшки.

3. Не залишайте пиво відкритим.

Якщо надовго залишити пиво відкритим, воно "видихається" і втратить свій смак. Однак кисень може потрапити і в закриту пляшку. Виробники пива використовують спеціальні прилади, щоб це запобігти, проте це не завжди допомагає.

На пивній пляшці має бути вказаний термін зберігання. Після зазначеної дати пиво не тільки втратить свій смак, але і може нашкодити здоров'ю. Якщо строк зберігання не визначений, випити пиво слід протягом трьох місяців з моменту розливу. Через півроку він, швидше за все, вже буде зіпсовано.

Нагадаємо, вибір дівчиною алкоголю на першому побаченні може багато розповісти про її характер і звички, а також підказати чоловікові, чого від неї очікувати.

Дивіться сюжет про пиво

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", навіть риба втекла з Росії, прихопивши озеро.