Зазвичай люди, сідаючи в поїзд, одразу починають їсти і цей феномен не піддається поясненню. Адже така подорож триває недовго. Інша справа літак, коли доводиться чекати свій рейс пару годин в аеропорту і за цей час починає долати відчуття голоду.
Про це повідомляє CNN. Експерти змогли пояснити, чому їжа в літаку не така смачна, як здається на голодний шлунок, а також що можна пити на борту під час польоту.
Директор кулінарного підрозділи повітряних шеф-кухарів Азіатсько-Тихоокеанського регіону Фріц Гросс настійно рекомендує пасажирам задовольнятися водою або соком з напоїв. Найбільш кращим вибором стане з гарячих страв, щоб вгамувати голод, стане рис і яловичина.
Він стверджує, що позбав ці продукти можна кілька розігрівати і вони не втратять свого смаку. Всі інші страви, такі як паста, курка, риба, або втратять свій привабливий зовнішній вигляд на етапі приготування в тісних умовах літака, або втратять користь після багаторазового підігріву.


Кров як річка, а не кисіль: 7 продуктів, які врятують вас від тромбів
"Динамо" розгромлено Кіпром: "Пафос" не просто виграв, кияни перетворилися на циркачів, яких висміюють
ТЦК розпочало цілодобове полювання на чоловіків: нові місця "засідок"
Заберуть житло навіть з документами: українцям скасовують право власності – причини
Шеф-кухар не радить вживати гарячі напої на борту літака. Причина криється в тому, що на борту дуже складно чистити посуд і тому цю процедуру проводять досить рідко.
Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, сніданок - це дуже важлива і делікатна частина нашого харчування. Він повинен бути збалансованим і забезпечити необхідну енергію для початку трудового дня. Однак слід пам'ятати, що далеко не вся їжа підходить на голодний шлунок. Існують продукти і страви, які можуть викликати різні неприємні відчуття, опинившись в порожньому шлунку.