Зазвичай люди, сідаючи в поїзд, одразу починають їсти і цей феномен не піддається поясненню. Адже така подорож триває недовго. Інша справа літак, коли доводиться чекати свій рейс пару годин в аеропорту і за цей час починає долати відчуття голоду.

Про це повідомляє CNN. Експерти змогли пояснити, чому їжа в літаку не така смачна, як здається на голодний шлунок, а також що можна пити на борту під час польоту.

Директор кулінарного підрозділи повітряних шеф-кухарів Азіатсько-Тихоокеанського регіону Фріц Гросс настійно рекомендує пасажирам задовольнятися водою або соком з напоїв. Найбільш кращим вибором стане з гарячих страв, щоб вгамувати голод, стане рис і яловичина.

Він стверджує, що позбав ці продукти можна кілька розігрівати і вони не втратять свого смаку. Всі інші страви, такі як паста, курка, риба, або втратять свій привабливий зовнішній вигляд на етапі приготування в тісних умовах літака, або втратять користь після багаторазового підігріву.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Шеф-кухар не радить вживати гарячі напої на борту літака. Причина криється в тому, що на борту дуже складно чистити посуд і тому цю процедуру проводять досить рідко.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, сніданок - це дуже важлива і делікатна частина нашого харчування. Він повинен бути збалансованим і забезпечити необхідну енергію для початку трудового дня. Однак слід пам'ятати, що далеко не вся їжа підходить на голодний шлунок. Існують продукти і страви, які можуть викликати різні неприємні відчуття, опинившись в порожньому шлунку.