Дослідники з Університету Вателоо в Канаді вирішили з'ясувати, яка з частин людського мозку відповідає за бажання споживання фаст-фуду. Про це повідомляє Technology.
Для встановлення причини сильної тяги до нездорової їжі і отримання достовірних даних, канадські вчені провели випробування на 28 жінок молодого віку, які відчувають велику любов і потяг до фастфуду.
Дослідники використовували транскраніальну магнітну стимуляцію для дорсолатеральній частини префронтальної кори мозку. Їм вдалося встановити, що зона, яка відповідає за короткочасну пам'ять, формує потребу в висококалорийному харчуванні.
Ухилянтів виженуть із засідки: стартують масові перевірки
Зимові канікули і відключення світла: скільки будуть відпочивати виші
Українців попередили про посилення мобілізації з 1 січня: ТЦК працюватимуть на 7 локаціях
ПФУ спише частину коштів: у пенсіонерів заберуть 30% виплати
Тепер канадські вчені розмірковують над питанням, як без шкоди для здоров'я "відключати" деякі зони мозку, які відповідають за відчуття голоду і інші біологічні параметри організму.
А перший бургер створив Луї Лессінг, який поклав традиційний німецький біфштекс між двома круглими булочками, додав соус і листочок салату.
Відомо, своєю назвою головний американський бутерброд зобов'язаний вихідцям з Гамбурга. Однак для того, щоб стати "королем" американського, а потім і світового фаст-фуду, німецький біфштекс повинен був бути зручним для їжі "на ходу".
Нагадаємо, улюблений фастфуд мільйонів краде дані клієнтів.
Як повідомляв Знай. ua, в Києві продавець шаурми напав на чоловіка з мачете.
Також Знай. ua писав, що звичка випивати перед телевізором призведе до смерті, і ось чому.