Дослідники з Університету Вателоо в Канаді вирішили з'ясувати, яка з частин людського мозку відповідає за бажання споживання фаст-фуду. Про це повідомляє Technology.
Для встановлення причини сильної тяги до нездорової їжі і отримання достовірних даних, канадські вчені провели випробування на 28 жінок молодого віку, які відчувають велику любов і потяг до фастфуду.
Дослідники використовували транскраніальну магнітну стимуляцію для дорсолатеральній частини префронтальної кори мозку. Їм вдалося встановити, що зона, яка відповідає за короткочасну пам'ять, формує потребу в висококалорийному харчуванні.
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Тепер канадські вчені розмірковують над питанням, як без шкоди для здоров'я "відключати" деякі зони мозку, які відповідають за відчуття голоду і інші біологічні параметри організму.
А перший бургер створив Луї Лессінг, який поклав традиційний німецький біфштекс між двома круглими булочками, додав соус і листочок салату.
Відомо, своєю назвою головний американський бутерброд зобов'язаний вихідцям з Гамбурга. Однак для того, щоб стати "королем" американського, а потім і світового фаст-фуду, німецький біфштекс повинен був бути зручним для їжі "на ходу".
Нагадаємо, улюблений фастфуд мільйонів краде дані клієнтів.
Як повідомляв Знай. ua, в Києві продавець шаурми напав на чоловіка з мачете.
Також Знай. ua писав, що звичка випивати перед телевізором призведе до смерті, і ось чому.