Хліб досить швидко черствіє, якщо не дотримуватись правил зберігання. Але цього можна уникнути, якщо пам'ятати про деякі нюанси.

Шеф-кухар та Пекар Сара Брайденстайн поділилася кількома корисними порадами щодо зберігання хліба.

Хліб. Фото: скрін youtube

За її спостереженнями, найкраще зберігається хліб далі за плиту – у хлібниці, або ящику. Найбільш ідеальними умовами для хліба можна вважати прохолодне сухе місце. Для того, щоб споживати його кожен день, достатньо загорнути його в тканину або спеціальний папір. Це допоможе зберегти м'якість хліба надовго.

Найгірше місце для зберігання продукту – холодильник. Хоча деякий магазинний хліб, який насичений консервантами може витримувати таку умову, це ідеальним місце назвати не можна.

Популярні новини зараз

Українцям може загрожувати космічне подорожчання до 25 гривень за кубометр газу: "І це не межа"

Спадщину тепер не отримаєте: українцям розповіли про нюанси, які потрібно обов'язково врахувати

Що робити, якщо забули документи та зустріли ТЦК

Несподіваний поворот для водіїв: що відбувається з цінами на АЗС

Показати ще

Якщо ви все ж таки хочете покласти хліб у холодильник, то потрібно тільки огорнути його грубою тканиною.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Цей продукт можна заморожувати. Для цього перед процедурою переконайтеся, що він охолонув до кімнатної температури. Якщо хліб у пакет покласти теплий, виникне конденсат. Перед заморожуванням його слід нарізати. Якщо дотримуватись всіх умов, то в замороженому вигляді цей продукт може зберігатися близько 3 місяців.

Для вживання хліба щодня потрібно огорнути його папером і покласти у відведене місце. Тоді він не засихатиме і пліснявітиме.

Нагадаємо, що до весни легко: як і де правильно зберігати моркву в будинку і квартирі.

Раніше ми повідомляли, як зберегти зимові яблука до весни: поради садівникам.