Працівник McDonald's забив на смерть величезного щура мітлою через побоювання, що вона може напасти на дітей.

Одна з матерів була налякана, заявивши, що ніколи більше не їстиме у фастфуд-ресторанах, оскільки великий гризун раптово побіг у бік її 3-річної дочки, у торговому центрі в Лондоні.

Пацюк у McDonald's, скріншот: Youtube

Незважаючи на переляк від величезного гризуна, 21-річна "майстер манікюру" була обурена, коли персонал забив щура на смерть негуманним способом, від чого кричали в жаху. На відео видно, як гризун швидко бігає підлогою ресторану і ховається за стільцями, а персонал намагається його зловити.

[quote author=""]"Я тільки-но повела доньку на прогулянку і поверталася додому, тому що живу в Стретфорді. Вона зголодніла, тому я вирішила зупинитися тут і купити нам перекусити. Коли ми тільки увійшли, все було нормально. Я встигла з'їсти. приблизно половину своєї порції. Потім я помітила якусь метушню, але в цьому ресторані іноді буває шумно, так що я особливо не звертала уваги, але тоді побачила, що вийшло кілька працівників. була мітла, і вони бігали навколо, щось роблячи, і тоді я вперше побачила, як щось пробігло по підлозі", - зізналася жінка.

Популярні новини зараз

У всьому винна росія: сучасний Нострадамус розповів, як і де розпочнеться Третя світова війна

У ТЦК запропонували альтернативу тим, хто не хоче потрапити на "нуль"

Школярі будуть вдома довше: скільки триватимуть зимові канікули

Старшокласникам готують неочікувані зміни: більше не будуть навчатись у школах

Показати ще

Пацюк у McDonald's, скріншот: Youtube

Вона одразу ж схопила до рук телефон і почала знімати те, що відбувається на відео. І тоді гризун побіг у її бік, вона злякалася, вимкнула телефон. Вони з дочкою сильно злякалися, боячись, що дах може на них напасти.

Пацюки під час агресії можуть навіть кусатися. Коли співробітники ресторану схопили гризуна, вони почали бити його мітлою.

Нагадаємо, що 83-річну пенсіонерку виписали з лікарні та відвезли до незнайомців: син був з жахом, але мама залишилася задоволеною.

Раніше ми повідомляли, що обличчя почало обвисати, а з ока текла зелена рідина: чоловікові в ліжко залізла комаха і ледве не вбила її.