2025 рік – це рік Зеленої дерев'яної Змії. Ми вже писали про те, якими будуть ці 365 днів, як правильно зустрічати свято та що має бути на столі.

Наразі ми розповімо, який одяг варто обирати для зустрічі Нового року. Ви маєте ще 2,5 місяці для того, що підійде саме вам. При чому ми розповімо про те, яке вбрання підійде кожному із знаків Зодіаку для того, щоб Зелена Змія була до вас прихильною.

Символ 2025 року, Змія, зображення: Pinterest

Давайте спочатку розберемося із загальними правилами при виборі одягу для зустрічі 2025 року. Змія символізує стихію Дерево, тому перевагу слід віддати природним відтінкам: зеленому, коричневому, охровому та бордовому. Уникайте контрастних кольорів, які можуть не догодити хитрому господині року.

Новий рік, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз

Дівчина 4 роки жила з тілами своїх батьків, яких сама вбила: отримувала пенсії та надсилала привітання братам

Від шикарної моделі тікають хлопці через її дивні нахили: "Або я, або ці яйця"

Мінекономіки готує нові правила бронювання працівників: що зміниться до листопада

Супермаркети порадували обвалом цін майже на 30%: що подешевшало

Показати ще

Овен (21 березня - 19 квітня)

Овни цінують комфорт, тому вибирайте зручний, але стильний одяг. Підійде вільна сорочка з розстебнутими гудзиками та спідниця із сексуальним розрізом. Головне – бути самим собою.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Тільці люблять розкіш, тому вибирайте речі високої якості у благородних відтінках. Стильне плаття або комбінезон з аксесуарами з дорогоцінних матеріалів підкреслить ваш статус та смак.

Близнята (22 травня - 21 червня)

Близнята завжди у пошуку новизни. Експериментуйте з образами, вибираючи напівпрозорі спідниці чи сукні, доповнивши їх масивними прикрасами та лаковим взуттям. Порадуйте Змію сміливістю!

Рак (22 червня - 22 липня)

Раки віддають перевагу базовим речам. Створіть багатошаровий образ із укороченим жилетом та широкими брюками. Це забезпечить не лише стиль, а й комфорт у святковий вечір.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Леви люблять бути у центрі уваги. Яскравий одяг з паєтками, чи то спідниця, чи сукня, зробить вас королевою вечірки. Не бійтеся блищати!

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Діви цінують простоту та елегантність. Базова біла сорочка в поєднанні з максі-спідницею та взуттям на підборах підкреслить вашу вишуканість та витончений смак.

Зелена Змія, символ 2025 року, зображення: Pinterest

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Ваги мають бездоганний смак. Комбінезон з великими прикрасами та дорогими аксесуарами ідеально підійде для новорічної ночі та підкреслить вашу впевненість.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Скорпіони люблять стежити за модними трендами. Ефектна сукня з розрізом допоможе вам привернути увагу і справити враження на всіх навколо.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Стрільці вміють поєднувати стиль та комфорт. Спробуйте твідовий жакет із джинсами бегі – це зробить вас яскравою та неформальною.

Новий рік, фото Знай.ua

Козоріг (22 грудня - 19 січня)

Козороги можуть вибирати яскраві кольори та незвичайні принти. Сукня зеленого відтінку з великими прикрасами допоможе вам виділитись у святі.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Водолії люблять експерименти. Максі-спідниця з розрізом або сукня з відкритою спиною зробить вас центром уваги та дозволить відчути свою унікальність.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Риби віддають перевагу класиці. Чорна сукня з ефектними аксесуарами створить витончений образ, що підходить для будь-якого заходу.

Зелена Змія, символ 2025 року, зображення: Pinterest

Нагадаємо, що виправити помилки 2024 року та правильно зустріти 2025: що принесе Зелена Змія та як відзначати Новий рік.

Раніше ми повідомляли, що їм пощастить у 2025 році: 5 знаків східного гороскопу, які будуть улюбленцями Зеленої Змії.