Гороскопи можуть підказати не лише характер людини, а й ім'я, яке найбільше підходить за знаком Зодіаку. Якщо ви готуєтеся до народження дитини і ще не визначилися, як її назвати, ця інформація може допомогти вам зробити вибір.

Овен
Овни — це енергійні, цілеспрямовані й активні особистості. Для хлопчиків цього знаку підійдуть імена, які відображають їхню мужність і силу, наприклад: Олександр, Валерій, Руслан. Для дівчаток краще обрати м'якші імена, які можуть збалансувати їхню енергію: Анастасія, Світлана, Оксана.

Телець
Тельці спокійні, вперті й надійні. Для хлопчиків цього знаку підійдуть імена, що підкреслюють їхню рішучість і розсудливість, такі як: Максим, Ілля, Павло. Дівчатка-Тельці ніжні та жіночні, для них підійдуть імена: Дарія, Вікторія, Яна.

Близнюки
Цей знак відрізняється товариськістю, креативністю й любов'ю до свободи. Хлопчикам можна дати імена, що підкреслюють їхню активність і дружелюбність: Костянтин, Ігор, Сергій. Для дівчаток підійдуть імена, що роблять їх трохи стриманішими: Віолетта, Аліса, Євгенія.

Жіночі імена, фото: uagolos

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують 292 гривні: хто отримає мізерний бонус

Осінні канікули під загрозою: школярі відпочиватимуть за новими графіками

По 4500 гривень на місяць: кому надали право на базову соцдопомогу

Дорогоцінна картопля: чому ціни б'ють рекорди та коли вигідно робити закупи на зиму

Показати ще

Рак
Раки чутливі, емоційні та віддані. Для хлопчиків-Раків ідеально підійдуть імена, що підкреслюють їхню душевність: Тимофій, Степан, Денис. Дівчатка цього знаку виростають чудовими матерями, тож їм підійдуть імена: Софія, Лада, Валентина.

Лев
Леви люблять бути в центрі уваги, їхні імена мають бути звучними й величними. Для хлопчиків чудово підійдуть: Артур, Роман, Лев. Дівчатка-Левиці мають екстравагантний характер, тож їм підійдуть такі імена, як: Олександра, Жанна, Роза.

Діва
Цей знак прагне до чистоти, порядку та стабільності. Для хлопчиків-Дів підійдуть короткі, прості імена: Гліб, Віктор, Сергій. Для дівчаток варто обирати м'які та звучні імена: Єлизавета, Інеса, Ольга.

Терези
Терези відомі своєю чарівністю та легкістю у спілкуванні. Хлопчикам підійдуть імена: Олексій, Назар, Михайло, що підкреслюють їхню доброзичливість. Дівчаткам пасуватимуть імена, які підкреслять їхню природну чарівність: Ангеліна, Поліна, Катерина.

Рідкісні імена дітей

Скорпіон
Скорпіони — це сильні, волелюбні та принципові особистості. Для хлопчиків чудовим вибором будуть імена: Давид, Захар, Тарас. Дівчатам-Скорпіонам підійдуть такі імена, як: Марія, Лариса, Аврора.

Стрілець
Стрільці цілеспрямовані, але схильні до ризикованих вчинків. Хлопчикам можна дати імена, що підкреслюють їхню силу духу: Артем, Станіслав, Тимур. Дівчаткам-Стрільцям підійдуть імена, які звучать весело та радісно: Аліна, Анна, Віра.

Козеріг
Козероги — це майбутні кар'єристи та лідери. Для хлопчиків варто обрати прості й сильні імена, наприклад: Ігор, Петро, Єгор. Дівчатка-Козероги почуватимуться комфортно з іменами: Кіра, Інна, Ніна.

Водолій
Водолії завжди дивують своєю неординарністю. Хлопчикам пасуватимуть імена, що підкреслюють їхню креативність і незалежність: Аскольд, Веремій, Орфей. Дівчаткам підійдуть екстравагантні імена: Афіна, Клариса, Маріелла.

Риби
Риби тихі та ніжні, але їм потрібна увага та турбота. Хлопчикам підійдуть імена, які підкреслюють їхню чутливість: Артемій, Матвій, Златан. Дівчатам варто обрати ніжні й мелодійні імена: Альбіна, Лілія, Меланія.

Нагадаємо, здоров’я за знаком Зодіаку: до яких хвороб ви схильні найбільше

Раніше ми розповідали, що Скорпіони на старті: випробування і нові завдання чекають Скорпіонів та Козерогів у найближчі тижні

Також, Рибам — солодощі, Скорпіонам - морепродукти: яка страва ідеально смакуватиме вам за знаком Зодіаку