Астрологиня Гей Нельсон поділилася своїм поглядом на те, як кожен знак Зодіаку може впливати на здоров’я та схильність до певних захворювань. Відомо, що характер і поведінка знаків можуть бути пов'язані з певними проблемами зі здоров'ям.

Ось на що варто звернути увагу представникам кожного знака:

Овен
Ці активні особистості часто схильні до мігреней, проблем із зором та головними болями. Через їхню рухливість у них також можуть траплятися травми та переломи.

Тілець
Тельці мають схильність до діабету та ожиріння. До інших поширених проблем належать болі в горлі, проблеми зі щитоподібною залозою, а також висипання на шкірі.

Близнюки
Через зв’язок цього знака з легенями, Близнюки часто стикаються з проблемами дихальної системи, такими як астма або пневмонія. Також можуть виникати проблеми з плечима та руками.

Популярні новини зараз

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Показати ще

Пневмония: azbyka.ru

Рак
Представники цього знака можуть відчувати часті проблеми з травленням і болі в животі. Раку слід звертати увагу на раціон і уникати продуктів, що викликають харчову алергію.

Лев
Серцеві захворювання — головний ризик для Лева. Також вони можуть зіткнутися з високим кров’яним тиском і болями в спині.

Серце в руках. Фото: IStock

Діва
Дівам варто бути обережними зі своїм кишечником. Порушення травлення, виразки або панічні атаки часто зустрічаються у представників цього знака.

Терези
Найбільш поширені недуги у Терезів — це проблеми з нирками. Також можуть виникати болі в попереку, проблеми зі шкірою та очима.

Скорпіон
Представники Скорпіона часто стикаються з інфекціями сечовивідних шляхів і статевих органів. Їм також слід бути уважними до свого кишківника.

Стрілець
Проблеми з печінкою, ожиріння та болі в попереку — поширені серед Стрільців. Їм важливо підтримувати здоровий спосіб життя та слідкувати за своїм харчуванням.

Ожиріння, скріншот відео

Козеріг
Артрит, ревматизм та проблеми з колінами — це лише деякі зі станів, які можуть загрожувати Козерогам через вплив на їхні кістки.

Водолій
Нервові розлади, гормональні дисбаланси та варикозне розширення вен можуть бути викликами для Водоліїв. Вони також часто стикаються з проблемами у венозній системі.

Риби
Цей знак найбільше схильний до залежностей, таких як алкоголізм або наркоманія. Рибам слід знаходити творчий вихід для своєї чутливості та уникати негативних звичок.

За словами астрологині Гей Нельсон, кожен знак має свої особливі схильності до захворювань, і звернення до свого здоров’я з урахуванням астрології може допомогти уникнути багатьох проблем.

Нагадаємо, прибирання перетвориться на задоволення: з якими хатніми справами найкраще впораються різні знаки Зодіаку

Раніше ми розповідали, що Близнюкам - подорожувати, а Скорпіонам посидіти наодинці: як найкраще зняти стрес відповідно до вашого знака Зодіаку

Також, Рибам — солодощі, Скорпіонам - морепродукти: яка страва ідеально смакуватиме вам за знаком Зодіаку