Відомий астролог Володимир Бадіян висловив своє передбачення щодо закінчення війни росії проти України. За його прогнозами, ключові події можуть відбутися в найближчі роки, що дає надію на завершення конфлікту у 2026-2027 роках.

На думку Бадіяна, це може статися навесні, що відповідає певним циклам, які він спостерігає у своїх астрологічних розрахунках.

Проте важливо пам’ятати, що астрологія, як і інші подібні практики — тарологія, нумерологія, екстрасенсорика — не є науково обґрунтованими дисциплінами. Інформація, яку вони пропонують, часто має розважальний характер і не є точним інструментом для прогнозування майбутнього.

Війна в Україні

За словами астролога, війна в Україні може завершитися несподівано. Він зазначив, що цикл війни вказує на кілька можливих сценаріїв. Якщо війна не закінчиться протягом одного року, вона може затягнутися на кілька років. Важливою точкою може стати 2025 рік, коли, за словами Бадіяна, можливі значні перемовини, які вплинуть на подальший розвиток подій.

Популярні новини зараз

Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати

Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку

Українцям роздають безкоштовне житло в одній з європейських країн: як оселитися

570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати

Показати ще

"Війна повинна закінчитися весною. Там йде циклами. Якщо війна не закінчується навесні — вона триватиме ще рік. За моїми останніми прогнозами, війна закінчиться 2026-2027 року. 2027 — це менш ймовірно", — пояснив астролог.

Нагадаємо, "Росіянам доведеться віддати...": відома тарологиня розповіла, коли ЗСУ наблизиться до двох морів

Раніше ми розповідали, що дзеркальна дата, гармонія планет та універсальний день сили: 7 найсильніших днів жовтня-2024

Також, глибокий містичний підтекст: 7 речей, які заборонено дарувати – вони приваблюють горе