Продовження популярної стратегії виживання, Frostpunk 2 вже встигло викликати хвилю позитивних відгуків, незважаючи на те, що офіційно вийшла 20 вересня. На Metacritic гра отримала солідні 85 балів зі 100, а на OpenCritic їй присудили 84 бали, причому 95% рецензентів рекомендують її до проходження.

Інпа з'явиться на Steam, Epic Games та у передплаті PC Game Pass.

Критики хвалять Frostpunk 2 за збереження напруженої атмосфери першої частини, але говорять і про нововведення, такі як політичні фракції, які збагатили геймплей. Вони позитивно оцінили розвиток ігрових механік та покращення графіки, художнього стилю та музичного супроводу.

Frostpunk 2 / фото: скриншот Youtube

Однак не все ідеально:

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

Мобілізованим оголосили важливе нововведення

Показати ще
  • Деякі оглядачі сказали, що сюжетний режим здається лінійним, хоч і зі змінами залежно від ваших рішень.
  • Існують також проблеми з продуктивністю на старих комп'ютерах.
  • Деякі користувачі вважають, що гра перевантажена елементами, які можуть відлякати новачків. Для досвідчених фанатів обсяг контакту може здатися недостатнім.

Події Frostpunk 2 розгортаються через 30 років після першої частини. Тепер ви граєте за нового намісника Нью-Лондона, який стикається з не лише загрозою Великого Замерзання, але й внутрішніми суспільними конфліктами та різними фракціями, кожна з яких має своє бачення майбутнього міста.

Розробники також випустили трейлер, який показує, як місто розвиватиметься і які проблеми можуть виникнути в умовах постапокаліптичного холоду. Також у Frostpunk 2 додадуть українську локалізацію.

Нагадаємо, як покращити свою стрілянину в CS2 і перемагати частіше

Раніше ми писали про те, що онкурент The Sims має намір стати новим фаворитом серед симуляторів життя: найкрутіші функції Inzoi

Крім того, Знай.ua повідомляв про Сall of Duty: Black Ops 6 та Borderlands 4: нові деталі гарячих новинок