Один гравець Minecraft нещодавно поділився своїм ігровим світом, якому вже 12 років. За ці роки гравець створив неймовірні будівлі, які розкинулися по багатьох біомах Minecraft, і цей світ став справжнім віртуальним шедевром.

Minecraft - ідеальна гра для тих, хто любить будувати та розвиватися нескінченно. Гравці можуть створювати величезні структури, накопичувати багатства та знаходити рідкісні предмети. Цей гравець – справжній фанат пісочниці, і його споруди наочно показують, скільки часу та сил він вклав у цей світ.

Minecraft / фото: скриншот Reddit

Minecraft / фото: скриншот Reddit

Гравець з ніком dancsa222 виклав на Reddit короткий відео-трейлер, що показує найкращі його будівлі. У ролику можна побачити різні куточки світу, створені вручну, під стильну музику, яка додає атмосферності.

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Інші фанати були в захваті, вони відзначають неймовірну деталізацію будівель і дивуються, як він так довго зміг зберігати ентузіазм до того самого світу.

Minecraft / фото: скриншот Reddit

Гравець не сказав, чи використав він творчий режим, щоб швидше будувати свої шедеври. У творчому режимі можна просто брати матеріали без необхідності їх добувати, що прискорює процес. Але навіть якщо так, 12 років на одному світі – це неймовірно. Це відео як тимчасова капсула, яка нагадує, як далеко пішла гра з моменту її виходу з бета-версії у 2011 році.

Minecraft / фото: скриншот Reddit

Раніше ми писали про першу в історії екранізацію - найкращу гру: вийшов трейлер фільму "Minecraft" з Джейсоном Момоа

Вам буде цікаво дізнатися, симулятор дуже "брудної" роботи захоплює Steam: чим привабила гравців Crime Scene Cleaner

Читайте також про культові українські ігри, в які залипнете надовго: екшен-RPG і навіть роль за психопата