Жінки можуть раптово розлюбити свої улюблені парфуми, причини можуть бути різними, наприклад, хвороба або вагітність, відраза до аромату може тривати місяцями, а іноді й роками, але що робити, якщо вона не хоче викидати свої дорогі парфуми і не має наміру ділитися ними з іншими?

Джерело: Ukr.Media.

Найкраще рішення - правильно зберегти аромат, щоб він і надалі пахнув так само свіжо і приємно. Для цього є кілька важливих порад.

Онлайн-реклама «парфумів». Фото: скриншот з інтернету

По-перше, уникайте сонячного світла та високих температур. Це найлютіші вороги вашого улюбленого аромату. Тому парфуми слід тримати подалі від вікон та опалювальних приладів.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

По-друге найкраще зберігати парфуми в темній картонній коробці, яка захищає їх від світла. Для цього знайдіть прохолодне місце в будинку, прохолода також допоможе зберегти аромат.

Цікаво, що багато жінок зберігають свої парфуми в холодильнику, і це дійсно ефективно. Цей метод допомагає зберегти свіжість і тривалість аромату, і через певний час ви знову зможете насолоджуватися улюбленим запахом.

Новий парфум Nissan / фото: Instagram

Не хвилюйтеся, якщо ви загубили кришечку від флакона. Ви можете замінити її на іншу або загорнути у фольгу, щоб зберегти аромат. Парфуми можуть зберігатися кілька років, але з часом їхня якість може погіршитися. Термін придатності зазвичай становить від трьох до п'яти років, але це залежить від виробника та складу аромату. Якщо парфуми зберігати довше, існує ризик виникнення алергії та подразнення шкіри.

Нагадаємо, 5 ознак, що ваші парфуми вам не підходять.

Проблеми із зубами впливають на серце та термін життя- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, парфуми із запахом майонезу б'ють усі рекорди.