Уникаєте у своєму меню баклажани через їх смак та гіркоту? Ми маємо відмінний рецепт страви, яка змінить ваше ставлення до цього продукту.
Можливо, він навіть стане коханим. Ним поділилися кулінарка Ірина Димитрова у Instagram.
Інгредієнти:
- баклажани – 2 шт.
- перець – 2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- перець чилі – 1 шт.
- часник – 2-3 зуби.
- крохмаль – 3 ст. л.
Соус:
- соєвий соус – 5 ст. л.
- яблучний чи рисовий оцет – 3 ст. л.
- цукор – 1 ст. л.
- часник – 2-3 зуби.
Загусник:
- крохмаль – 1 ст. л.
- вода - 50-100 мл
Спосіб приготування:
З баклажанів частково зріжте шкірку і наріжте великими шматками. Обваляйте в крохмалі і смажте у глибокій сковороді у великій кількості олії до золотистої скоринки. Відкиньте на сито, щоб зайва олія втекла.
У ЗСУ попередили про "смертельну зону": яке місто опинилося під загрозою
Нові правила зняття готівки: ПриватБанк повідомив про обмеження
Можуть і не впустити в Європу: українцям встановили ще одну перешкоду на кордонах
Українців попередили про масові перевірки: додому нагрянуть соцслужби
Перець та цибулю наріжте великими шматками. Також наріжте перець чилі та подрібніть часник.
Нагадаємо, що так готують усі в Одесі: рецепт ікри з баклажанів, яка стане улюбленою закускою.
Раніше ми повідомляли про печиво та 10 хвилин - все, що вам потрібно: рецепт десерту "Творожний будиночок".
Також, не викидайте "негарні" фрукти: рецепт ніжного та легкого джему з персиків на зиму.