У світі моди одяг може бути не просто красивим аксесуаром, а й потужним інструментом самовираження. Деякі жінки використовують вбрання, щоб підкреслити свою впевненість та незалежність після важких життєвих подій, таких як розлучення чи розставання.

Так звані "сукні помсти" стали символом сили і свободи, допомагаючи знаменитостям не лише виглядати приголомшливо, але й показати всьому світу, що вони здатні йти далі, незважаючи на труднощі.

Ось кілька таких "суконь помсти":

Принцеса Діана

Популярні новини зараз

Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки

По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Показати ще

Найвідоміша "сукня помсти" була надіта принцесою Діаною 29 липня 1994 року на вечері Vanity Fair. Вона була одягнена у чорну оксамитову сукню з відкритими плечима та декольте-серце, створену грецькою дизайнеркою Крістіні Стамболіан. Сукня стала символом після публікації скандального інтерв'ю її чоловіка Чарльза про стосунки з Каміллою Паркер-Боулз.

Наталі Портман

Після того, як стало відомо про зраду її чоловіка Бенджаміна Мільп'є, акторка з'явилася на шоу "Джиммі Кіммел" у чорній мінісукні, яка виглядала дуже зухвало і імітувала спідню білизну.

Дженніфер Лопес

Після розлучення з Беном Аффлеком Лопес приїхала на кінофестиваль у Торонто в срібній сукні з вирізами з боків, демонструючи свою впевненість і новий старт без татуювання на честь колишнього партнера.

Мерая Кері

У 1997 році після розлучення з Томмі Моттолою, співачка з'явилася на премії MTV Video Music Awards у сексуальному чорному топі і спідниці з розрізом, виражаючи своє бажання залишити минуле позаду.

Емілі Ратаковскі

Модель відвідала вечірку на честь 50-річчя журналу W у прозорій блискучій сукні після того, як дізналася про зраду свого чоловіка Себастьяна Бір-Маккларда і подала на розлучення.

Ці вбрання стали символами особистих перемог та нових починань для їхніх власниць.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва зізналася, чому Потап та інші її недолюблюють: "Не погрожували, але подзвонив продюсер..."

Крім того, Знай.ua повідомляв, зручно, тепло та модно: стилісти підказали українкам фасони трендових курток на осінь 2024 року

Також наш портал інформував, сутінки оживають, але вже без Паттінсона: Netflix анонсував анімаційний серіал по "Сонцю опівночі"