У Німеччині відбулася незвичайна історія: 36-річна Мішель Кёбке, робітниця складу, протягом 10 років полягала у стосунках із… Боїнгом! Її "роман" з літаком розпочався 2014 року, коли вона побачила свого коханого в аеропорту Тегель і одразу ж закохалася.

Жінку залучили крила, обтічна форма та потужні двигуни літака, від яких вона відчувала справжнє збудження. Про це повідомляє BILD.

Ще у 2013 році, під час свого першого польоту, Мішель відчула незвичайний потяг до літаків. Долоні спітніли, серце забилося швидше - так почалося її дивне кохання. У 2014 році вона регулярно почала відвідувати свій Boeing 737-800 і навіть у 2019 році змогла вперше його поцілувати.

Мішель всерйоз планувала весілля в Амстердамі зі своїм коханцем.

Популярні новини зараз

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Щоб завжди бути поряд із літаком, Мішель навіть зробила його макет і спала з ним обійнявши, називаючи це їх «розслаблюючими вечорами». Однак через 10 років Мішель вирішила розірвати стосунки з Боїнгом. Причина невідома, але жінка сподівається, що вони залишаться "друзями" та продовжать спілкування.

Цікаво, що лікарі давно діагностували у Мішель об'єктофілію - розлад, при якому людина відчуває емоційний або романтичний потяг до неживих предметів.

У світі таких людей близько 40. Наприклад, хтось закоханий у Ейфелеву вежу, хтось у каруселі, а Мішель у літак. Можливо, вона просто знайшла новий об'єкт кохання, а може хтось перехопив її Boeing.

Нагадаємо, краще сайтів знайомств - тільки ананаси: іспанці придумали незвичайний спосіб знайти другу половинку

Раніше ми писали про те, що романтика в Україні починає "вмирати": де українкам доводиться шукати кохання

Крім того, Знай.ua повідомляв, жінка підпалювала поля, щоб фліртувати з пожежниками: 51 річний чоловік теж "попався"