Джемайма Пакінгтон, також відома як Містик Вег, зробила кілька точних передбачень у минулому, але тепер вона зробила шокуючі пророцтва про майбутнє короля Чарльза та Бориса Джонсона.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

Джемайма Пакінгтон - єдиний апсарамант у світі, а це означає, що вона робить передбачення про майбутнє, використовуючи домашню овочеву спаржу.

Раніше вона правильно передбачила Brexit, смерть принца Філіпа, звільнення Терези Мей з посади прем'єр-міністра та відхід Гаррі та Меган із королівської родини.

На жаль, одне з її найпронизливіших передбачень на 2022 рік виявилося вірним, коли Її Величність померла в замку Балморал минулого тижня.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Джемайма Пакінгтон та її екстрасенсорна спаржа

За кілька місяців до смерті королеви 65-річна жінка побачила, як списи овочів утворюють форму зламаної корони, і тепер вона використовувала свої очевидні навички, щоб передбачити тривалість правління короля Карла. Вона також вважає, що Велика Британія може стати свідком шокуючого повернення до влади Бориса Джонсона.

Вона сказала: «Списи утворили корону, деякі з яких були зламані, що вказувало мені на те, що буде великий королівський сум. Коли я побачила фотографії, на яких королева вітає Ліз Трасс, я помітила, якою крихкою вона виглядає, і сказала своєму другові: «Тепер це ненадовго». Я згадала свої свідчення про списи і просто подумала: «О ні». Я великий шанувальник королеви і мені було дуже сумно, коли вона померла».

Принц Вільям, скріншот: Youtube

Також є пророцтво про те, що король Карл III передасть більшу частину своїх обов'язків принцу Вільяму.

Ще одна спірна порада припускає, що принцеса Анна, а не Софі, графиня Уесекська стане герцогинею Единбурзької.

Інші її поради також припускають, що Борис Джонсон зненацька повернеться і стане прем'єр-міністром вдруге, змінивши Ліз Трасс.

Борис Джонсон, фото: скріншот із відео

"Ще одне дуже цікаве читання було про те, хто буде наступним прем'єр-міністром після Ліз Трасс, і списи кажуть, що це буде Борис Джонсон", - пояснила вона.

Також вона сказала: "Принц Вільям візьме на себе багато обов'язків короля, і я передбачаю, що це відбудеться найближчим часом протягом наступних 12 місяців".

Як раніше повідомляв портал "Знай", двійник Меган Маркл вразив мережу відвертими кадрами.

Нагадаємо, принц Гаррі та Вільям на межі дикої сутички.