За словами Джеймса Кемерона, "Аватар 4" офіційно запущений у виробництво.

Дану публікацію розмістили на порталі «gamesradar»

Режисер зробив оголошення на виставці D23 Expo, до якої він приєднався через віртуальний дзвінок із Нової Зеландії. Дата виходу «Аватара 3» запланована на 2024 рік, а «Аватар 4» — на 2026 рік. П'ятий фільм "Аватар" заплановано на 2028 рік. Тоді як перший «Аватар» було випущено ще 2009 року.

«Я дуже радий, що нарешті закінчив роботу над другим фільмом. Я знаю, що всі давно на це чекали», — сказав Кемерон на виставці Expo. «Сподіваюся, сьогодні ми щось покажемо, і ви зможете вирішити, чи коштувало воно того».

Шість нових сцен з фільму «Аватар: Шлях води» були показані на D23, у тому числі нові підводні епізоди і сцена нічної дії в дощовому лісі.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Зої Салдана та Сем Вортінгтон повертаються, а також Сігурні Уівер, Стівен Ленг, Сі Сі Ейч Паундер, Джованні Рібізі, Джоел Девід Мур, Діліп Рао та Метт Джеральд. До акторського складу також входять Він Дізель, Брендан Коуелл, Кліфф Кертіс, Джоел Девід Мур, Уна Чаплін, Сі Джей Джонс, Мішель Йео, Еді Фалько, Джермейн Клемент та Кейт Уінслет. Поки немає інформації про нових або акторів, що повернулися, для Аватару 3, 4 або 5.

"Аватар: Шлях води" вийде в кінотеатрах 12 грудня 2022 року. Щоб дізнатися більше, ознайомтеся з нашим списком фільмів, які вийдуть у 2022 році.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Емма Вотсон змусила відвисати щелепи тотальним перетворенням.

Нагадаємо, Ріс з "Друзів" Девід Швіммер зняв труси і жорстко висміяв Дженніфер Еністон.