Меліса Слоан - самоназвана тату-наркоманка, яка робить три татуювання на тиждень. Вона каже, що аудиторія не надто люб'язна з нею через її зовнішність.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

45-річна жінка провела десятки років під голкою, оскільки їй виготовляють татуювання з 20 років. Але чим більше вона їх отримує, тим важче їй життя.

Раніше вона розповіла, що не може влаштуватися на роботу через татуювання. Незважаючи на те, що в минулому Мелісса працювала прибиральницею туалетів, вона не може знайти іншу роботу, оскільки потенційні роботодавці не бачать нічого, окрім її сильно нафарбованого обличчя.

Меліса Слоан: скрін із соцмережі

Популярні новини зараз

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Мелісса розповіла, як із нею звертаються, коли вона виходить за двері. І її навіть публічно досліджують перед її маленькими дітьми, яким вісім та десять років.

Вона сказала: "Це божевілля. Днями я ходила магазинами, щоб купити шкільний одяг для своїх дітей. Це кошмар. Я йду містом, і вони дивляться і вказують на мене. Я думаю, навіщо вони це роблять, що з ними. Вони відстрибують убік, і я думаю: "Навіщо ти це робиш?". Це жахливо".

Мелісса зізналася: "Я більше не люблю ходити магазинами, я піду тільки в разі потреби, бо це просто драма. Чим більше татуювань ти робиш, тим більше вони думають, що я виродок".

Мелісса Слоан та її діти: скрін із соцмережі

Також ентузіаст боді-арту сказав: "Діти кажуть: "Мамо, вони дивляться на тебе", а я говорю, не звертай на них уваги. Люди кажуть мені: ти хлопчик чи дівчинка? Ти не можеш влаштуватися на роботу? Я вже це все чула. Кажуть, що мої діти втечуть, коли виростуть, це несамовито".

Незважаючи на те, що діти Меліси чули і бачили, як з їхньою мамою звертаються на публіці, це не зупинило їхнього інтересу до татуювань.

Меліса Слоан: скрін із соцмережі

Мама сказала, що її маленьким дітям подобаються її малюнки, і вони навіть самі грають із тимчасовими татуюваннями.

Раніше Мелісса поділилася, що вона отримує три татуювання у "тюремному стилі" на тиждень від свого партнера.

Як раніше повідомляв портал "Знай", гаряча модель впхнула ідеальні форми у мініатюрне бікіні для динамітного тату-шоу.