Хлопчик-підліток був змушений зробити операцію після того, як USB-кабель застряг у його "причиндалі" після дивного експерименту.

Відповідну інформацію надали на порталі «DailyStar»

Повідомляється, що 15-річний хлопчик намагався виміряти внутрішню частину свого органу за допомогою кабелю у химерній формі, перш ніж він зав'язався вузлом.

Через те, що кабель утворював вузли та клубки, хлопчик почав помічати кров, коли ходив у туалет, і, зрештою, його мати терміново відвезла його до лікарні. Вже після цього він зізнався, що навмисно вставив кабель.

Дивний інцидент було задокументовано в історії хвороби уролога у листопаді 2021 року.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Лікарі написали у звіті Science Direct: "Виявлено, що два порти USB-проводу виступають із зовнішнього отвору, тоді як середня частина зав'язаного дроту залишається всередині. Пацієнт був в іншому міцним і здоровим підлітком без будь-яких психічних розладів".

Хлопчик використовував кабель для вимірювання внутрішньої частини органу

Спочатку лікарі не змогли видалити кабель, оскільки утворилося дуже багато вузлів, тому хлопчику довелося робити операцію.

Лікарі пояснили: "Було зроблено поздовжній піно-мошонковий розріз над пальпованим стороннім тілом і проведено ретельне розсічення більш глибоких тканин із розщепленням цибулинно-губчастої м'язи. Обидва кінці дроту успішно виведені".

Підліток швидко одужав і був виписаний, але перебуватиме під наглядом щодо довгострокових ушкоджень.

І не тільки ця дитина вставляла собі в сечівник дивні предмети — у звіті згадується кілька інших предметів, які призвели до госпіталізації, включаючи голки, шпильки і навіть шкаралупу від фісташок.

Лікарі-урологи додали: "Експерименти, а також психічні розлади, що лежать в їх основі, вважаються основними причинами затримки сторонніх тіл у сечовому міхурі. Залежно від механізму запровадження, і навіть розміру та форми об'єкта можуть викликати ускладнення".