«Сірий чоловік» нещодавно дебютував на Netflix, але стример вже має великі плани на нього як на багатообіцяючу франшизу. Netflix анонсував не лише продовження трилера, а й спін-офф, моментально перетворивши «Сіру людину» на наступний кінематографічний всесвіт компанії.

Цю публікацію оприлюднили на порталі theverge

Netflix повідомляє, що в даний час безіменний сіквел знаходиться в розробці, і що зірка Райан Гослінг та режисери Джо та Ентоні Руссо готові повернутися разом зі сценаристом Стівеном Макфілі. Там немає жодного слова про те, коли він може дебютувати. Що стосується спін-оффа, то Пол Вернік і Ретт Різ, найбільш відомі своєю роботою над фільмами про Дедпула, виступлять як сценаристи. Згідно з Netflix, все поки тримається в секреті.

Кріс Еванс і Райан Гослінг: скріни з відео

«Реакція публіки на «Сіру людину» була нічим іншим, як феноменальною», — йдеться у заяві Руссо. «Ми так вдячні шанувальникам у всьому світі за ентузіазм, виявлений до цього фільму. З такою кількістю дивовижних персонажів у фільмі ми завжди хотіли, щоб Сірий Чоловік став частиною розширеного всесвіту, і ми дуже раді, що Netflix анонсує продовження з Райаном, а також другий сценарій».

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Єва Мендес та Райан Гослінг, фото Getty

Це не перша спроба Netflix створити власну франшизу блокбастерів. Компанія зняла сиквели фільму Райана Джонсона «Дістати ножі», а також замовила сіквели та спін-офи для зомбі-фільму Зака ​​Снайдера «Армія мерців». Враховуючи, що Netflix витратив 200 мільйонів доларів на створення першої «Сірої людини», не дивно, що компанія хоче перетворити її на щось більше, ніж одиночний фільм.

Як раніше повідомляв портал "Знай", чоловік втопився, намагаючись скопіювати культову позу з фільму "Титанік" зі своєю дівчиною.

Нагадаємо, зірка легендарного "Клану Сопрано" помер.