Вийшов новий трейлер майбутнього диснеївського фільму «Піноккіо» режисера Роберта Земекіса. Порівняно з тим, що ми бачили у фільмі до цього моменту, він демонструє набагато більше Бенджаміна Евана Ейнсворта у ролі головного героя, а також Джимині Крикета Джозефа Гордона-Левітта.

Відповідну інформацію надали на порталі «theverge»

Перший тизер Діснея до фільму, який вийшов у травні, здебільшого працював над створенням світу та історії — він обрізався якраз перед тим, як Піноккіо був втілений у життя. Однак у новому трейлері ми бачимо хлопчика-маріонетку в дії, він бігає вулицями та розмовляє з лисицею, яка, схоже, є начальником манежу цирку, та піратом. Ми також, звичайно, бачимо, як росте його ніс, ймовірно після того, як він збрехав.

Звертаючись до кита, який ковтає маріонеток у кімнаті: так, насправді цього року на великому потоковому сервісі з'явиться ще один фільм про Піноккіо, також від легендарного режисера та з відомими акторами у головних ролях. Цікаво порівняти останній трейлер Disney із трейлером покадрової анімації Netflix, знятою Гільєрмо дель Торо. Перший безперечно схожий на інші недавні адаптації класичних фільмів Діснея, тоді як другий здається зовсім іншим поглядом на історію.

Прем'єру "Піноккіо" від Netflix заплановано на грудень, а прем'єру "Піноккіо" від Disney відбудеться на Disney Plus 8 вересня.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", "Resident Evil" від Netflix вже скасовано.

Нагадаємо, зірка "Гаррі Поттера" розкрила дивні секрети зйомок культового фільму.