Жінка, яка сказала, що їй подобається демонструвати, як сильно вона любить свою професію і красиво виглядати, навчаючи дітей, завдала удару у відповідь після того, як її звільнили.

Відповідну новину надали на порталі новин «DailyStar»

Вихователь першого класу Патріс Браун стверджує, що вона зазнавала знущань, перш ніж її звільнили з її колишньої школи в Атланті, США.

Шкільні чиновники нібито мали проблеми з тим, як вона одягалася на уроках, включаючи вузькі сукні та легінси.

33-річна дівчина потрапила в центр уваги хештегу #TeacherBae у 2016 році після того, як в мережі з’явилося її фото в туфлях з леопардовим принтом.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Патріс Браун: скрін із соцмережі

Незважаючи на те, що вона стверджувала, що те, як вона одягалася, відповідає "розпливчастим" правилам міста, а через шість років її вигнали.

В інтерв'ю New York Post вона сказала: "Я завжди йшла на роботу і фотографувала себе в класі, демонструючи, як сильно я люблю свою професію і красиво виглядаю, навчаючи дітей. Вчителі часто зазнають знущань через зовнішність з боку адміністрації, батьків, інших вчителів, а в старших класах та учнів. Те, що носять вчителі, не повинно бути у центрі уваги. У центрі уваги мають бути діти".

Патріс Браун: скрін із соцмережі

Тепер після звільнення цього літа вона каже, що знайшла нову викладацьку роботу, знову ж таки з дітьми першого класу.

Але Патріс не самотня. Інші жінки у штатах виступили та підтримали її, висловивши своє невдоволення подібними інцидентами.

Патріс Браун: скрін із соцмережі

Вчителька малювання з Нью-Джерсі Роксана Діас, яка також піддалася критиці за те, як вона одягалася, сказала: "Батьки повинні хотіти, щоб хтось навчає ваших дітей, любив і захищав їх, як своїх власних".

Як раніше повідомляв портал "Знай", росіяни наймають до шкіл Мелітополя неврівноважених вчителів.