Чотири головні ролі у спін-офі «Ігри престолів» «Будинок дракона» буде замінено, оскільки сюжет переживає стрибок у часі в наступних епізодах.

Цю публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

Шоу, дія якого відбувається за 200 років до подій «Ігри престолів», розповідає про випробування та негаразди будинку Таргарієнів, які зрештою призведуть до сумнозвісної громадянської війни Таргарієнов.

Метт Сміт взяв на себе роль хитрого Деймона Таргарієна, брата Педді Консідайна, неспокійного короля Візериса, який шукає нового спадкоємця, і Міллі Олкок у ролі вогненної принцеси Рейніри Таргарієн, яка скаче на драконі.

Кадр із серила: скрін

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

Однак після стрибка в часі Олкок має бути замінена акторкою Еммою Д'Арсі, відомою своїми появами у фільмах "Шукачі істини" та "Материнська неділя".

Емма візьме на себе роль сивої принцеси, яка зараз в ефірі після швидкої смерті її молодшого брата.

Найкраща подруга принцеси Рейніри, а тепер мачуха Алісент Хайтауер, зараз грає Емілі Кері, але її замінить Олівія Кук, оскільки сюжет переміщається вперед у часі.

Актори, які грають молодих кузенів Рейніри, Лаени Веларіон та Лейонора Веларіона, будуть замінені Нанною Блонделл та Джоном Макмілланом у п'ятому епізоді.

Кадр із серила: скрін

Співавтор Райан Кондал повідомив, що струс дитячого складу був узгоджений на ранньому етапі, і, незважаючи на те, що це марнославство, це працює для шоу.

Він сказав: "Це марнославство, але я думаю, що це працює, я дивився це багато разів. Люди, які тут справді діти, це ті, кого переробляють. А людей, які вже дорослі, коли ми зустрічаємося з ними, ми старіємо за допомогою зачіски та макіяжу, а іноді актори змінюють свій голос", — продовжив Райан.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Зірка легендарного "Клану Сопрано" помер у страшній битві на виживання.

Нагадаємо, "Resident Evil" від Netflix вже скасовано.