Користувач TikTok @rootcausepsychology стверджує, що татуювання ока на лобі було його найкоротшим шляхом до просвітління, і вважає, що решта теж повинні робити це.

Відповідну інформацію надали на порталі «DailyStar»

Хлопець, який пише під ніком @rootcausepsychology, часто пише про свою віру в духовність і стверджує, що знайшов спосіб відчути себе краще.

У відео, яке набрало понад 69 500 лайків, хлопець пояснив, як фарба змусила його відчути себе просвітленим.

Скрин відео з ТікТок

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Він пояснив: "Ти робиш татуювання на лобі - ти просвітлений. Великі містики та духовні вчителі не говорили тобі про цей трюк, але я збираюся розповісти тобі, бо я хочу, щоб усі були просвітленими, і отримали тату на лобі. Можливо, вам цікаво, чому у мене на лобі витатуйоване око, і це через те, що я робив, називаючи життя самогубством. Мені так набридло постійно жити в страху, у невпевненості, у тривозі й сором'язливості — все це щойно вилилося в суїцидальну лють. Кожен день був досить болючим для існування. Так що я просто вирішив не жити так, ніби я помру. Тоді, принаймні, я отримуватиму задоволення від свого життя. Моя внутрішня дитина хотіла виглядати найкрутішим виродком у світі. Тепер у мене з'явилося третє око".

Скрин відео з ТікТок

Далі він сказав, що хоче отримати 50 000 доларів, щоб водити людей за покупками та вчити їх духовності, що змусило людей занепокоїтися про нього у коментарях.

Як раніше повідомляв портал "Знай", хлопець із великими диявольськими рогами та татуюванням Люцифера перелякав публіку.

Нагадаємо, татуювання пива "Stella Artois" на потилиці чоловіка здивувало мережу.