Моторошний відеокліп фіксує частку секунди, коли повнопривідний автомобіль проноситься через паркан, розкидаючи уламки в різні боки. На жаль, дівчина віком 20 років миттєво загинула, а ще троє зазнали поранень.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «DailyStar»

Водій таксі, який став свідком аварії рано-вранці, стверджує, що жінка, ймовірно, 20-ти років, була «викинута з машини в повітрі» і миттєво померла.

Водій Range Rover, перень 20 років, перебуває у лікарні у критичному стані. Двом іншим жінкам, ще одній пасажирці та перехожому, також надали допомогу на місці події.

Водій Uber Наваф Алі заряджав свій автомобіль, коли близько 3:48 ранку вибухнув жах, і він сказав, що це було схоже на «щось із фільму жахів».

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Range Rover врізається в паркан і врізається в Tesla

Хвилинний відеокліп зняв за частку секунди діастер, на якому чітко видно автомобіль у повітрі. Це було знято віддаленою камерою на Теслі.

Усього за короткий час Range Rover, що мчить повітрям, повністю руйнує паркан, а потім знищує кілька зарядних портів Tesla, прямуючи до залізничних колій.

На фото після інциденту видно, що позашляховик повністю зруйнований.

Парамедики надали допомогу двом іншим пасажирам Range Rover

Алі сказав: «Я стояв там, де машина перетнула бар'єр. Якби я стояв за кілька футів, мене б ударило. Я досі тремчу, думаючи про це. Це було як у фільмі жахів, тыльки набагато гірше. Я ніколи не бачив нічого подібного. Диспетчер швидкої допомоги попросив мене перевірити, чи вона дихає, але вона не дихала. Мене й досі трясе».

Місцевий житель згадав, як чув аварію, сказавши, що це звучало як «міні-вибух» рано-вранці, перш ніж описати сцену як схожу на «Третю світову війну».

Автокран піднімає автомобіль Tesla з місця аварії

Ендрю Вуд сказав: «Це мене розбудило. Я почув цей гучний гуркіт приблизно о 3:30 ранку. Я подумав, що це хтось вдерся в один із гаражів. Через десять хвилин після того, як з'явилися гелікоптери, це було схоже на Третю світову війну».

Як раніше повідомляв портал "Знай", мама Кузьми Скрябіна впевнена, аварія у 2015 не була випадковістю.