Netflix представив перший офіційний трейлер свого серіалу "Венсдей Аддамс", прем'єра якого запланована на осінь 2022 року. У ньому бере участь Венсдей (Дженна Ортега) — бешкетний гот, який добре відомий усім шанувальникам.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «gamesradar»

Трейлер є монтажом похмуро-фантастичних кліпів, один з яких коротко показує кричущу королеву випускного балу Гвендолін Крісті, коли на неї ллється кров а-ля Керрі Стівена Кінга.

Шанувальники оригінального коміксу про Чарльза Аддамса будуть у захваті від уваги до деталей — Гомес хизується своєю фірмовою гладкою зачіскою, а Венсдей — у сукні з коміром паломника в горошок. Любителі сімейних цінностей Баррі Зонненфельда гідно оцінять натяк на культову сцену плавання в літньому таборі, а також введення персонажа, що нагадує популярну дівчину Аманду Бакман.

Згідно з Netflix, серіал розповідає про підлітка Венсдей Аддамс, яка вступає до школи-інтернату під назвою Nevermore Academy. Перебуваючи в академії, Уенсдей повинна навчитися контролювати свої екстрасенсорні здібності, не дати монстру зруйнувати місто і розгадати надприродну таємницю, яка торкнулася її сім'ї приблизно 25 років тому.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Також випуск Уенсдей запланований на вересень-жовтень 2022 року.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Двейн "Скеля" Джонсон показав "Чорному Адаму" з несподіваного боку.