"Мандрівник у часі" TikTok з 2906 року випустив п'ять попереджень про божевільні події, які відбудуться протягом 2022 року і на початку 2023 року - від інопланетян до свиней-зомбі.

Відповідну публікацію розмістили у Тікток.

Користувач, який публікує повідомлення під ім'ям @timevoyaging, опублікував відео зі списком п'яти апокаліптичних подій, які, як він стверджує, відбудуться з цього моменту до перших днів 2023 року.

Він включав попередження, якими він ділився раніше, включаючи отримання людьми надздібностей від сонця і відкриття паралельного світу під Землею під назвою Азава.

Скрін посту у TikTok

Популярні новини зараз

Не лише перевіряти документи: ТЦК та поліцію наділили новими повноваженнями

Небезпечні дати, містична мета путіна, і що буде на фронті: огляд пророцтв відомих провидців на зиму 2024

Ухилянтам скасовують куплені відстрочки: чоловіків чекають масові перевірки

Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу

Показати ще

Але серед останніх оновлень гаданий «мандрівник у часі» заявив, що інфекційне захворювання нестримно поширюватиметься серед свиней, перетворюючи їх на зомбі.

На відео, яке набрало понад 2200 лайків, користувач TikTok написав: «УВАГА! Так, я справжній мандрівник у часі з 2906 року, запам'ятайте ці п'ять дат. 8 жовтня 2022: свиня-зомбі втікає з лабораторії, що призводить до зараження 60% всіх свиней. 1 листопада 2022 року: публікуються секретні файли про інопланетян, які приземлилися на Землі. 10 грудня 2022 року: президента Байдена буде усунено з посади через проблеми зі здоров'ям. 13 січня 2023 року: буде відкрито Азава, інший світ усередині Землі».

Користувачі TikTok розділили коментарі з приводу попереджень, оскільки деякі визнали їх жахливими, а інші вважали їх занадто божевільними, щоб бути правдою.

Свиня, фото: Pxhere

"10 грудня??? Дозвольте мені записати це в мій календар", "Байденівське — єдине, що звучить реалістично, лол", "Якщо ви подивіться на всіх мандрівників у часі тут, вони всі роками говорили одне й те саме, але нічого не справдилося?!?", "О ні!!! Тільки не зомбі-свині!!!", - пишуть користувачі соцмережі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", чоловік заявив, що він прийшов із майбутнього 2090 року заради жахливого попередження.