Відвідувачі пляжу в ексклюзивному місці були приголомшені після того, як на берег викинуло труп, одягнений лише у чорну сорочку, чорні шкарпетки та тапочки для плавання.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

Тіло 63-річного чоловіка вперше помітили байдарочники на березі бухти Саг-Харбор, ексклюзивного місця у штаті Нью-Йорк, де мешкають такі люди, як Біллі Джоел та Річард Гір.

Один зі свідків розповів Page Six: «Він був голий, якщо не брати до уваги чорну сорочку на шиї, чорні шкарпетки або плавальні черевики. Це було жахливе видовище — натрапити на це чудовим серпневим літнім ранком».

Тіло було виявлено двома нещасними байдарочниками

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Віагас, родом із Франклін-сквер, Нью-Йорк, до своєї незрозумілої смерті жив у розкішному районі.

Він був співробітником Оперного оркестру Нью-Йорка після того, як працював директором з художнього планування в Нью-Йоркській міській опері, навчався у престижній Джульярдській школі, перш ніж перейшов до Університету Стоуні-Брук.

Відомо, що його не бачили кілька днів, перш ніж тіло його викинуло на берег, але ніхто не підозрював, що йому може загрожувати небезпека.

Лейтенант поліції Саутгемптона Сьюзен С. Ральф сказала The New York Post: «Він там постійно проживає, але зниклим безвісти не вважався, тому що зазвичай їхав на пару днів, а потім повертався».

Навіть Кардашьян та Ріанна залишилися в Саг-Харбор

Причина смерті наразі невідома і буде встановлена ​​офісом судово-медичної експертизи округу Саффолк.

Саг-Харбор - відоме місце для відпочинку знаменитостей, де надбагаті жителі Нью-Йорка регулярно спілкуються зі знаменитостями зі списку найкращих.